Nic moc,ten oranžový z ryb je lepší, pro stareho kocoura se i lepe konzumuje, je z malých granulek. Všichni tři nějak hubnou oproti tem oranžovým granulím.
Oranžové se lepe konzumují,jsou menší.

Oranžové se lepe konzumují,jsou menší.
- oblíbené granulky našeho mlsného kocoura
- netloustneme po nich
- kvalitní složení
Už roky naše granulky č.1
- nejoblíbenější granulky našeho mlsného kocoura
- netloustneme po nich
- máme vždycky na misce jako suchou rezervu
Doporučujeme všem tygříkům vyzkoušet
Dobré složení, kočkám moc chutná. Po roce krmení mám pocit, že u nás moc nesedí / zhoršení kvality srsti, lupy /
Na dně pytle zůstává hodně drti a zbytku.
Hledám náhradu.
Dobře stravitelné
Vyšší obsah vlákniny
Drahé
Kocour měl nadváhu a trpěl zácpami. S těmito granulemi problémy zmizely. Kocour zhubl ze 7kg na 5,5kg a stolice se spravila.
- našemu velmi mlsnému kocourkovi moc chutná
- netloustneme
Mohu jen doporučit
Skvělí bezva paráda krmíme jen tím a úplně pohoda :-)
Nic nevím
Parádička :-)
Kočkám chutná, prospívají po něm. Mám jako doplněk k barfu
- náš mlsounek je miluje
- s těmito granulkami netloustneme
rozhodně doporučuji všem vybíravým kocourům!
Našemu kocourovi moc chutnají;
Vhodné do kočičí diety;
Mají velmi poctivé složení
Jedná se o jeden z nejkvalitnějších produktů, navíc našemu kocourovi tyto granule velmi chutnají. Jelikož jsme bojovali s nadváhou a přejídáním (kocour má méně pohybu a je kastrovaný), dle doporučení veterinářky podáváme právě tyto granule. Při správném dávkování fungují, není potřeba kombinovat s jiným krmivem.
Našim kočkám hodně chutnají, nemohu posoudit něco jak zdravotní efekty. Mají výborné složení a co je odlišuje od jiných krmiv, bude patrně kvalita surovin. Se značkami Acana a Orijen mám hodně dobré zkušenosti.
Náš kocour trpí na krev na stolici, pokud jí něco dráždivého, tyto granule patří (vedle jiných) k těm, které mu to dělaly taky. Mají šest procent vlákniny, což je docela dost, podobně citlivé kočce to asi může vadit. Jiné Orijen jsou v tomto ohledu u něho ok.