Baterie pro mobilní telefon Recenze Originální Xiaomi BN45

Recenze Originální Xiaomi BN45

Kvalitní náhradní baterie Xiaomi BN45 typu Li-Ion. Je určena pro mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 5 o kapacitě 3900 mAh.

Registrovaný uživatel6. října 2021

Originální baterie Dobrá cena Funguje tak jak má

Hledal jsem náhradní baterii pro můj telefon, kde jsem si sám potřeboval vyměnit vadnou originální baterii, a tahle byla za přijatelnou cenu, shodná s původní baterií, takže pasuje, funguje a telefon nehlásí neoriginální příslušenství. Spokojenost.

Registrovaný uživatel25. září 2021

Nemá zápory , jen by neuškodila větší kapacita (náhradní dodavatel ne jen originální)

Registrovaný uživatel10. září 2021

Nízká výdrž. Podle aplikace je kapacitata baterie 2300 namísto 3900 mAh. Baterie byla vyrobena před necelým rokem. Což mi nepříjde zas až tak moc.

Registrovaný uživatel12. července 2021

Cena, Dlouhá výdrž, Rychlé dodání

Přijde mi, že se od 2% do 20% nabíjí dost pamalu, ale to je asi normální. Potom už není problém

Registrovaný uživatel27. května 2021

Bohužel mi nikdo vlastní baterii nechce nainstalovat, prý musím mít pouze od nich, jinak mi neuplatní záruku, kdyby se s mobilem něco stalo :-( Nemohu tedy posoudit její kvalitu. S doručením nebyl problém, to bylo rychlé a vše ok. :-) Děkuji.

Registrovaný uživatel27. listopadu 2019

Vš v pořádku, baterie je funkční