Recenze Originální Xerox 106R02778

Recenze Originální Xerox 106R02778

Originální černý toner Xerox 106R02778 pro tiskárny Xerox Phaser 3052 / Xerox Phaser 3260 / Xerox WorkCentre 3215 / Xerox WorkCentre 3225. Výtěžnost toneru až 3000 stran A4 při 5% pokrytí.

knihaleto.kt16. července 2025

+ snadná výměna + dlouhá výdrž Objednáno již v průběhu několika let již vícekrát, tedy můžu posoudit i zpětně.

anna.janotova14. dubna 2025

Originální Xerox používáme, protože náhradní náplň výrobce nedoporučuje. V minulosti jsme reklamovali tiskárnu a kvůli náhradní náplni naá reklamaci neuznali. S originální náplní jsme spokojeni, od té doby co ji používáme, nemáme žádné problémy.

Registrovaný uživatel2. prosince 2024

Tento produkt znám. Nyní mi tato náplň dochází, a proto jsem zvolila stejnou, se kterou jsem byla spokojená.

Registrovaný uživatel20. října 2021

Používám WorkCentre Xerox, který používám skoro denně Kompatibilita, lehká výměna, krásný tisk

nevím o žádných záporech

Měla jsem možnost porovnat s neoriginálem, bylo to jen jednou a už nikdy více! Nechala jsem se ,,ukecat" po telefonu a dostala jsem se do nelehké situace, když neoriginální toner vůbec nekomunikoval s mou tiskárnou.

Registrovaný uživatel8. února 2021

Používáme každý den a vše funguje jak má

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

používáme často, spolehlivé