Recenze Originální Samsung EB-BG800BB

Originální baterie Samsung EB-BG800B určená pro mobilní telefony Galaxy S5 Mini. Obsažené akumulátorové články s technologií Li-ION patří mezi nejmodernější typy akumulátorů a kromě vysoké kapacity a dobré životnosti zaručují vysoký výkon. Mezi další výborné vlastnosti patří též skutečnost, že v podstatě netrpí tzv. "paměťovým efektem", který se u starších typů baterií negativně projevuje na…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Baterie Samsung EB-BG800BB má rozporuplné hodnocení – někteří uživatelé ji považují za originální a funkční, jiní zmiňují výrazně nižší výkon a výdrž než u původní baterie. Zkušenosti s rychlým vybíjením a samovolným vypínáním naznačují, že kvalita produktu může být kolísavá, což ovlivňuje celkovou spolehlivost.

• Originální produkt
  • Rychlost dodání
  • Rychlé vybíjení baterie
  • Krátká výdrž baterie
  • Nižší výkon než originální baterie z výroby
  • Samovolné vypínání telefonu při zbývající kapacitě

vrkounek20. dubna 2025

Originální produkt

Registrovaný uživatel13. září 2021

Domnívám se,že jsem zakoupil buď již použitou baterii nebo baterii z nějaké vadné série. Překvapilo mne už to, jak rychle se telefon nabíjí. Bohužel se s touto baterií samovolně vypíná v okamžiku, kdy to nejméně potřebuji a bez ohledu na to. jaká je signalizovaná zbývající kapacita baterie.

Bohužel nemám originální obal a z baterie jsem již odstranil nálepku prodejce, takže reklamovat produkt nebudu. Tomuto prodejci se však do budoucna vyhnu.

Registrovaný uživatel28. července 2021

Rychle vybíjení baterie i když byla kupovaná jako nová

Registrovaný uživatel26. června 2021

Super, že na starší mobil lze dokoupit originální baterie a rychlost dodání

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020

vypadá jako originál

- po vložení do mobilu a odzkoušení se chová úplně stejně jako 5 let stará za kterou jsem jí vyměnil, žádná změna k lepšímu, když nepočítám že starší byla mírně nafouklá - je o 5g lehčí než původní, která měla 35g - i když vypadá jako originální, tak s originální zakoupenou s telefonem se to kvalitou výkonu nedá vůbec srovnat

velké zklamání

Registrovaný uživatel24. února 2018

Baterka je ještě horší, než co jsem měla v mobilu. Dlouhé nabíjení a nevydrží ani půl dne. Za tu cenu myslím, že se zbavují starých zásob.

Registrovaný uživatel15. ledna 2018

Dobrá cena,rychlost vyřízení.