To je přesně či jsem potřeboval vyměnit tak že super.

To je přesně či jsem potřeboval vyměnit tak že super.
kvalita
Skvělý obchod
v obchodě tento produkt jsemnesehnal
Funguje to
Po vymene tiskarna tise piska
Zboží jsem objednal a zaplatil před dvěma měsíci. Dosud je objednávka nevyřízena a obchod nekomunikuje.
Kdyby ho náhodou dodali tak by to třeba bylo dobré jenomže nereflektují na žádný dotaz
Obchod nekomunikuje to co má podle popisu za dva dny už trvá tři týdny
Zatím zboží nedorazilo
jsem hrubě nespokojen, protože objednáno 11.3. 2022 a dodnes nemám ani zboží ani odpověď na požadavek termínu zaslaný 1.4.2022
Co asi, když ho nemám?
K čemu by mi asi "produkt" byl, když mi nebyl dodán, protože je dlouhodobě nedostupný, při objednávce byla uvedena doba dodání asi 2 týdny. E-shop za nedostupnost nemůže, jen mohl informovat objektivně. Objednávku jsem stornovala a problém s tiskem řešila jinak.
nedorazila
Zboží jsme zaplatili ale žádné jsme bohužel nedostali a spojit se s firmou náplně.cz je bez šance
Ani neodpověděli na objednávku
zboží jsem vůbec nedostal firma nekomunikuje
Objednávka stará víc jak měsíc bez jakékoliv reakce. Po dotazu mi bylo sděleno (slušně ale údajně někým kdo to nemá na starosti) že zboží není a bude za další dva měsíce. Souhlasil jsem s tím že počkám ale naprostá ignorace zákazníka i když zaplatil předem mě vážně překvapila.
Asi si najdu jiny obchod....
Rychle doručení, výrobek funguje, tak, jak má.
Podle očekávání - funguje, jak má.
Protože je určen do mé tiskárny
Dobrá cena
Funkčnost, výměna zprovoznila mou tiskárnu
Kompatibilní s tískárnou.
Snadná instalace dle návodu.
Čekám již 20 dní na dodání.!!!!! Tekže zatím k ničemu.!!!!!