Recenze Originální HP 3YL80AE No.912

Originální černá cartridge HP 3YL80AE číslo 912. Životnost je cca 300 stran A4 při 5% pokrytí. Určeno pro tiskárny HP OfficeJet 8013, OfficeJet Pro 8023. .

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Originální náplň HP 3YL80AE No.912 je pro uživatele tiskáren HP OfficeJet 8010 series vhodnou volbou z hlediska kompatibility a kvality. Někteří zákazníci však upozorňují na problémy s dodáním a komunikací prodejce, což může ovlivnit celkovou spokojenost s nákupem.

• Vhodné pro tiskárny HP OfficeJet 8010 series
  • Dostatečná kvalita pro pracovní potřeby
  • Vyhovující pro běžné použití
  • Pro některé uživatele levnější než alternativy
  • Nedodání produktu i přes zaplacení objednávky
  • Nedostatečná komunikace ze strany prodejce

tomas.petrok13. března 2026

vypadá podle očekávání

Pro standardní použití dokonalé.

Registrovaný uživatel19. února 2026

náplň mě vyhovuje. Pro mé potřeby stačí.

Martin30. listopadu 2024

Chtěl jsem toner, ale ten tenký navíc je levnější než ten z miroluku kde jsem nakupoval minule.

Registrovaný uživatel10. října 2024

Dostatečně vyhovující pro moji tiskárnu

geocaslav7. ledna 2024

hodně tisknu, pracovně

Registrovaný uživatel10. března 2022

Bohužel je to měsíc od zaplacené objednávky a stále čekám, tím pádem klady neznám.

Měsíc čekám na jakýkoli náznak komunikace - 2x telefon, 3x email, žádná odpověď. Infolinka nefunguje a jediný člověk, kterému jsem se dovolala, byla značně rozladěná prodavačka na pobočce firmy, která mi sdělila, že s mou objednávkou nemůže nic dělat, že si to vyřizuje šéf sám a jestli mi peníze vrátí neví, protože "jemu prý do hlavy nevidí", To vše v roce 2022 vážení přátele. Nedoporučuji.

Registrovaný uživatel20. února 2022

Nedodáno.

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

Zakoupeno do nové tiskárny HP OfficeJet 8010 series, do které se mohou dávat jen originální kazety. Vše o.k.

Objednám znovu, až bude potřeba.