5 desek v jedný!
Právě, že jde o alba pouze s M. Pattonem, čekal jsem úplně první desku, ale místo ní živák, který jsem neslyšel. Pouze o něm slyšel.
K té kvalitě, moc nechápu dnešní lossless-áky, dnešní doba a korekce, to je většinou tak akorát extrabass: vypnuto/zapnuto, což je u digi lidí z periferního pohledu celkem chápatelný - jejich instrukce jsou "nula/jedna". Až někdy zas jednou budete muset čekat kvůli počasí u rádia, abyste naladili zašuměné chrastění, na jehož pozadí "tušíte" nějaký rytmus a zvuk, a spustili záznam, tak si teprve můžeme pohovořit o "kvalitě".
A tvrdit, že King for.. je nejlepší deska a zbytek je křoví? Hodnota toho sdělení je podobná, jako kdybych tady tvrdil, že nejlepší deska of FnM je "Epic", protože je hodně epická:D.
Obsahuje minimální booklet, jako u dlouhohrajících desek, slovem provede jen jednoduchá sleevenote. Možná záměr autora/ů, či vydavatele, nemám ponětí.
Na poslech to však nemá vliv, nebo jsem si ničeho zvláštního nevšiml, možná už slepnu.
![Recenze Original Album Series - Faith No More [5CD] Zahraniční hudba Recenze Original Album Series - Faith No More [5CD]](/img/image-placeholder.png)