Za mě dobrý.
![Recenze Original Album Classics - Modern Talking [5CD] Zahraniční hudba Recenze Original Album Classics - Modern Talking [5CD]](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_H_Hx/Sk7BrA.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)
Za mě dobrý.
Miluji
Klasika
Velmi příjemná muzika
Hudba mého mládí
super písničky v originálním znění
Kvalita skvělá muzika.
Vynikající Cd děkuji Ludvik
5CD za dobrú cenu.
Papierový obal bez povrchovej úpravy.
5CD za cenu jedného.
Mám ráda tuto skupinu
Komplet všech pěti prvních alb za rozumnou cenu
5 desek (tedy CD) v jednom balení za dobrou cenu.
Zvuk silný, čistý, kvalitní.
Staré desky od Modern Talking pro pamětníky v jednom balení jsou fajn. Znovu se zaposlouchat a vzpomínat. Originál nic nepředčí. Jsem spokojen.
Klasika, pěkný písničky, výběr Best Of, pěkný je jak CD je dáno do papírových zmenšenin LP desek, což se mi líbí, dobrá cena.
Asi jen, že tam nejsou fotky skupiny jako třeba u LP desek, ale u CD s tím se počítá.
Doporučuji, splnilo očekávání. Určitě kdo má rád tuto hudbu, tak doporučuji koupit pokud nepreferuje LP desky.
Komplet alb je velice dobrý. Jen jsem nepochopil proč obsahuje alba 1-4 a 6. Nevím proč bylo vynecháno album č. 5. Jinak nemám námitky. Produkt doporučuji.
Jsou to prostě 80s jak je člověk pamatuje.
Nenáročný poslech na vzpomínání na tehdejší dobu a hudební počiny pro široké masy.
Člověk se nesmí zaposlouchat do těch textů :-), to se pak totiž moc nedá.
Ale jo, nelituji koupě, když to je takhle pěkně pohromadě. Zvláštní, že v rámci reedic zatím nevyšlo to třetí album - ostatní jsou běžně k mání v nabídce obchodu, kde jsem zakoupil.