Recenze Orchard Toys Nákupní seznam

Nakupování jako hra a zábava. Každý hráč si vezme prázdný nákupní vozík a libovolný nákupní seznam. Kartičky se zbožím otočí na stůl obrázkem dolů. Hráči si postupně tahají kartičky se zbožím.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Hra Orchard Toys Nákupní seznam je podle recenzí zábavná a vhodná pro malé děti, které si ji rychle oblíbí. Její jednoduchá pravidla a odolné zpracování zaručují, že děti udrží pozornost a hru si užijí bez rizika poškození. Doporučuje se pro rozvoj základních dovedností a společnou zábavu.

• Zábavná a svižná hra pro malé děti
  • Jednoduchá pravidla a snadné pochopení
  • Odolné a pevné kartičky
  • Pěkné a přitažlivé obrázky
  • Možnost přizpůsobení herního mechanismu mladším dětem
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Registrovaný uživatel6. listopadu 2023

Další díl dárku.

Registrovaný uživatel17. září 2023

Skvěle zpracovaná hra pro nejmenší. Dceru moc baví, lze přizpůsobit herní mechanisum i menším dětem. Expresní doručení z ochodu Dvatatove.cz a jejich servis je skvely bonus.

Doporučuji jak hru, tak obchod :-)

Registrovaný uživatel15. června 2023

Dceru hrozně baví a za mě jednoduchá hra pro 3letý dítě :)

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

Dceru 3 roky baví. Kartičky jsou z pevného materiálu. Doporučuji

Registrovaný uživatel17. října 2022

Hezká jednoduchá hra, malé děti baví

Registrovaný uživatel1. září 2022

Parádní hra pro čtyřletého syna Pěkné obrázky Jednoduchá pravidla Svižná hra Možnost rozšíření

Super hra, inspirovali jsme se na logopedii, hra je svižná, pěkná. Doporučuji - ideální pro malé děti

Registrovaný uživatel1. května 2021

Dceru 3 roky hra velmi zaujala a hrajeme ji každý den. Hra je lehká na pochopení i pro malé děti a není dlouhá takže zvládá udržet pozornost :) výhodou je také to že je odolná a dítě na ni nemá moc co zničit :)

Registrovaný uživatel26. února 2021

Skvělá a zábavná hra,hrajeme stále dokola