Elektrický zubní kartáček Recenze Oral-B Pro 8900 Cross Action

Recenze Oral-B Pro 8900 Cross Action

Pravidelné čištění zubů je prakticky pro každého z nás samozřejmostí a ani se nad tím nijak zvlášť nepozastavujeme. Napadlo vás ale někdy, že byste svůj běžný kartáček vyměnili za elektrický? Ačkoliv se o něčem takovém často hovoří jako o nadbytečnosti, u zubního kartáčku Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action Bonus Handle se stojí za to zastavit. Minimálně již proto, že nabízí pět režimů čištění, v…

Petr Koudelka4. srpna 2021

Celkově super

Jeden z dvojice po 2 letech ztratil trochu výkon První po 4 letech odešel - porucha elektroniky. Sám se zapínal a někdy jel až do vybití. Po zapnutí se hned sám vypnul. Druhy po 4 letech a měsíci chyba elektroniky - jede tak slabě, že udělá dva kmity za vteřinu. Korektně funguje jen jeden program. Chaoticky problikavaji diody.

Za dobrou cenu to jde, ale počítejte, že nevydrží věčně.. Dost mě naštvalo jejich jakoby naprogramováné odejiti po stejném čase

Varianta bílý
Registrovaný uživatel7. února 2021

Vynikající jsme z nich úplně nadšení. Zuby vyčistí úplně dokonale. Za nás paráda, můžeme vřele doporučit.

Registrovaný uživatel29. ledna 2021

Super čistí. Apka v mobilu. Jen občas s bluetooth nerozpozná čištění horních a dolních zubů.

Malinko hlučnější. Výdrž cca 50 až 55minut. Nabíjení cca 13hod.( z úplného vybití)

Super. 2 kartáčky, cestovní pouzdro (bez nabíjecího kontaktu.) Užívám cca měsíc a spokojenost. 4 čistící možnosti.

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

Vždy jsem mel.Oral-B a ani tentokrát nezklamal

Apk nefunkční

Registrovaný uživatel18. února 2020

Jsme spokojeni. Paráda :-)

Varianta bílý