Elektrický zubní kartáček Recenze Oral-B iO Series 8N White Alabaster

Recenze Oral-B iO Series 8N White Alabaster

Oral-B iO Series 8N, to je nejlepší čistota s revoluční magnetickou technologií iO. Dobře čitelný barevný displej kartáčku Oral-B iO 8 zobrazuje klíčové informace a umožňuje vybrat jeden ze 6 režimů čištění. Díky interaktivnímu barevnému displeji budete mít s Oral-B iO 8 vždy přehled o průběhu čištění zubů i nabíjení. Na základě doporučení stomatologů byla úplně od začátku vyvinuta úplně nová…

aliona.zbyrun16. ledna 2025

100% doporučuju!!!!!

milan.danek28. prosince 2023

Super precizní čištění, rychlé nabíjení, zatím to nejlepší na zuby, co Braun vyrobil

Dražší hlavice

Registrovaný uživatel23. února 2022

lepší, než jsme očekávali

Registrovaný uživatel30. března 2021

Pocit dokonale čistých zubů, to se mi při čištění normálním kartáčkem nikdy nepodařilo. Skvěle se čistí i hůř přístupná místa. Možnost propojení s aplikací v mobilu, sice to úplně nevyužívám, ale potěší to. Indikace malého nebo přílišného tlaku. Trochu jsem se obávala, aby mi nekrvácely dásně, ale zatím se mi to nestalo ani jednou. I když není vzhled to nejdůležitější, tak tohle je prostě okrasa koupelny.

Po přechodu z klasického kartáčku jsem měla pocit i při módu čištění super soft, že mám v puse něco jako zbíječku. Naštěstí se na to dá rychle zvyknout a používat i jiné módy čištění.

Pacel9. listopadu 2020

Tichý Lehký Skvělá aplikace Výdrž baterie

Čištění zubů konečně začalo bavit i naše děti. Aplikace ukazuje v reálném čase zda čistíte dobře a radí jak čistit lépe. Děti to baví a udělali jsme jim z toho hru.