- dlouhá výdrž baterie

- používám 2-3x denně
- návod použití dohledat na internetu + změna vhodného jazyka na displeji
kartáčku - neobsahuje češtinu
- kartáček je výborný, doporučuji
Nejnovější magnetický princip pohonu.
Rychlé nabíjení.
Propojení s Android aplikací.
Ještě budu testovat, ale mám pocit, že mě soft kárá za to, že nečistím zuby, které nemám :-)). Dost vysoká cena, ale novinky se vždy musí zaplatit.
Oproti obyčejnému B super.
Určitě si kupte.
neotřelý design a balení
sledování času čištění na display
senzor tlaku
čištění zubů číslo 8 (kartáček je dosti vysoký, tedy se hlavice nedostane úplně dozadu)
Kartáček má opravdu pěkný design i balení. Koupili jsme již další hlavici pro manžela, ale ten potřebuje soft variantu. Jediné, co mi nevyhovuje velikost hlavice na osmičky, kde hned po čištění svítí signalizace červeně. Za 9 dní, kdy je kartáček v pohotovosti, jsme ještě nenabíjeli. Čištění vidím velice pozitivní, mám drátek na spodních zubech po rovnátkách na pevno a čištění tam bylo komplikované. Nyní jsou zuby čistější a cítím se trochu jako po dentální hygieně :-). Jsem spokojená s tímto výrobkem a starší typ půjde tím pádem do důchodu.
výdrž baterie
funkčnost programů
pestrost programů
super design
Celkově shledávám kartáček za velmi povedený. Kvalita a funkčnost mě přesvědčily, že stojí za koupi. Též propojení s mobilní aplikací je super a pomáhá s precizním čištěním zubů. Za mě doporučuj.