Recenze Oral-B iO 9N Onyx černý

Braun Oral-B iO 9N Onyx je elegantní elektrický kartáček na zuby. Jeho hlavní předností je funkce Timer, která za vás ohlídá délku čištění. Délka nabíjení kartáčku jsou 3 hodiny. Kartáček má indikátor stavu nabíjení, takže budete vždy vědět kdy kartáček nabít.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Oral-B iO 9N Onyx černý je podle recenzí kvalitně zpracovaný kartáček s příjemným čištěním a motivujícími funkcemi. Ačkoliv má vyšší cenu a kratší výdrž baterie, jeho výkon a praktické vlastnosti z něj činí vhodnou volbu pro ty, kteří hledají efektivní a pohodlné čištění zubů.

• Kvalitní zpracování a materiály
  • Příjemné a efektivní čištění zubů
  • Motivující funkce s úsměvem na displeji
  • Nabíjecí cestovní pouzdro
  • Dlouhé intervaly čištění s možností pokračovat po 30 vteřinách
  • Vysoká cena
  • Vyšší cena náhradních hlavic
  • Kratší výdrž baterie oproti konkurenci
  • Nabíjecí puk může být méně stabilní

Neo-Andreson30. ledna 2025

Perfektní i pouzdro je dobíjecí

krenek.m2. prosince 2023

Příjemné čištění zubů Motivuje úsměvem na displeji

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

Kvalitni cisteni kazdeho zubu, dostatecne dlohe , dobra masaz dasni

Vrele doporucuji zakoupit

Registrovaný uživatel2. října 2022

Braun Oral-B iO 9N jsem si vybrala protože má i nabíjecí cestovní pouzdro, používám ho 2x denně a jsem spokojená.

Registrovaný uživatel6. května 2022

Krásný kartáček, pěkné zpracování, kvalitní materiál.

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

Není co vytknout. Doporučuji

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

po cca měsíci používaní mám subjektivní dojem lepší než u předchozích "Sonicareů" od Philipsu. Kartáček zavibruje po 30 vteřinách, ale čistit můžete dál. U Philipsů běží 4 intervaly po 30s a konec. Program na čištění jazyku...opět Philips vůbec nemá.

-rozhodně cena, ta je opravdu vysoká...i když oproti Philipsům (ty už nevědí, co by za ty jejich krámy chtěli) - někde jsem četl, že hlavice jsou levnější než pro Philips....omyl, u této řady iO je prakticky stejná - baterie vydrží cca týden (Philips vydržel podstatně déle), ale je možné, že to dělá i ten display.... -nabíjecí puk vůbec nepoužívám, nabíjím ho v původní skleničce od Philipsu, je hezčí a hlavně z ní určitě nevypadne (jen se nabíjí trochu déle, ale to je mě osobně úplně jedno)

pocitově mi vyhovuje více než Philips. Uvidím za nějaký čas, jak na tom bude z dlouhodobějšího hlediska. Philipsy jsem měl 2 a každý vydržel cca 1 - 1a1/2 roku, pak se u nich rozvrklal trn, na který se nasazovaly hlavice. Oral-B má jiný systém, takže by neměl takto odcházet, což je super.