Myslím, že sprej funguje, pomáhá mi na pálení očí, aplikace na víčka je v pohodě
Spokojenost, kupuji opakovaně, pálení očí se vážně snižuje

Spokojenost, kupuji opakovaně, pálení očí se vážně snižuje
Pomáhá, ale mohlo by ho za ty peníze být víc
Moc malá lahvička, je ho málo.
Pomáhá, ale mohlo by ho za ty peníze být víc. Každopádně kdysi dávno zabíral líp.
Používám dlouhodobě na doporučení lékaře a jsem velmi spokojena s aplikací sprejem oproti nepříjemným kapáním.
Lahvička nemá hadičku až na dno, takže zůstává část produktu nevyužita. Některé lékárny produkt předražují.
Vhodný i pro namalované oči, kdykoliv k použití.
Tento sprej kupuji ji ž dlouhá léta na doporučení své oční lékařky. Nanáší se přes oční víčka, což mi vyhovuje zejména v práci. Ulevím unaveným očím z počítače.
Sprej je rychlý k ošetření očí,kdekoliv a kdykoliv.
Když mám oči 3-5 krát ošetřit za den,tak by mohlo být i větší balení.
Vždy po ruce,kdykoliv je potřeba, neboť je to sprej.
Jednoduché, rychlé, funkční...
Snadná aplikace a dlouhá trvanlivost
Pomáhá
Používám spoustu let výborné kapání
Pro moje oci ucinne,velmi snadno se aplikuje a aplikace je prijemna
Zapory nevim,mozna vetsi baleni
Kupuji po trech baleni,nechci ,aby se stalo,ze bych nemela
Ideální stříknout na zavřené víčko, žádné kapání do oka a zaklánění hlavy...
Lehká manipulace
Kapky už nekupuji
na doporučení svého lékaře - suché oko
tím že je to sprej- kdykoliv a kdekoliv
3 až 4 krát denně
Je trochu matoucí,kdy už nelze sprejovat a přitom tam lék je vidět,těžko se to odhaduje,tak mít po ruce 1 lahvičku navíc.
Klad převyšuje zápor.
Ihned zabírá
naprostí spokojenost
Maká ok
Pomáha
Nerada používám kapky.Používám denně.
Používám každý den. Vzhledem k tomu, že se aplikuje na zavřená víčka mi velmi vyhovuje.