Přístroj funguje tak jak jsem očekával. Pomocí aplikace DVB-T finder určím orientaci
antény a přístrojem perfektně doladím směr.
nutnost mít k napájení 10 tužkových baterií
za tu cenu víc než dobrý.

antény a přístrojem perfektně doladím směr.
nutnost mít k napájení 10 tužkových baterií
za tu cenu víc než dobrý.
Cena vs. kvalita. Spokojenost.
Signál ukáže, ale jaký? S rušením, odrazy nebo z jiného vysílače o několik stupňů vedle? Nelze rozlišit frekvenci, ale není to profi zařízení za tisíce, takže úspěšnost naladění správného a čistého signálu je 50%.
Nevhodně zvolené napájení. Co takhle dvě tužkové baterie a DC/DC měnič (nelépe přímo v přístroji)?
Asi něco dělám špatně nefunguje to.
Jednoduchý přístroj pomocí kterého velmi snadno a rychle najdu TV příjem kdekoli v obytném autě a přesně nasměruji antenu na střeše auta
Bezvadný, levný přístroj který může sloužit i pro rychlé a pohodlné nasměrování anteny na střeše domku
Absolutně nic neukazuje. Pouze se rozsvítí.
Potřeboval jsem změřit nejlepší signal a vyhodil jsem jen peníze.
Skvěle ovladatelné a pohodlná práce s přístrojem
Vyhovuje pro hledání silnějšího signálu,
Perfektní vyhledávač pozemního TV vysílání . Jednoduché zapojení na anténu a na zdroj 12 V = napětí přes F konektory . Nesmí být zapojen zesilovač . Podsvícený display . Akustický signál při najítí vysílače ! Jemné doladění ! Vyhledává i nové DAB+ rozhlasové vysílání
Mohu jen doporučit . Dobrá pomůcka .
nefunguje
u mě žadné jen dobrá reklama
velmi malá citlivost bez zesilovače je k nepoužití
Levný
Neměří