Recenze Opple YH G10q 22W G10q denní bílá

Energeticky úsporný světelný zdroj série YH s dlouhou dobou života a okamžitým startem. Šetří až 80 % elektrické energie v porovnání s klasickou žárovkou!.

ludvik.j31. ledna 2024

Zcela nahradí původní zářivku, dobře se instaluje. Úspora a možná delší životnost denně v koupelně

Doporučuji, originál zářivka je téměř nedostupná a 2x dražší.

dania13.db12. prosince 2023

Ziarovka by bola asi dobra, kazdopadne som ju neobdrzala pretoze sa ju ani po mesiaci nepodarilo naskladnit. Objednavku som teda stornovala a dalej zijeme v tme.

mmmickahr30. listopadu 2023

Nic jiného do svítidla v koupelně a na WC nedám, takže spokojenost.

Registrovaný uživatel2. května 2023

Přesně "pasuje" do mých svítidel

Je to již trochu přežitý zdroj "zářivka", tedy zdroj náchylný na časté rozsvěcení a zhasínání - ale s tím jsem počítal, protože má svítidla jsou taky starší.

Registrovaný uživatel7. prosince 2022

Svítí dobře.

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Musel jsem,předtím výrobek vydržel 8 let. Svítivosti,úspora elektrické energie. Denně.

Registrovaný uživatel29. dubna 2022

Splňuje výrobcem uvedené parametry. Obchod vč. dopravy velmi rychlý. Komunikace také.

Registrovaný uživatel29. října 2021

Ledka = úsporná

chvilku mi trvalo, než jsem našla "patku" vždycky jsem žárovky šroubovala :-)

svítidlo do koupelny

Registrovaný uživatel21. dubna 2021

Zboží nebylo skladem a již jednou jsem se odhlašoal ze zásílání zpráv. Je to bída s takovou to komunikací