kapesní nůž Recenze Opinel N°09 Inox

Recenze Opinel N°09 Inox

Kapesní zavírací nůž Opinel N°09 Inox má 9 cm dlouhou čepel z leštěné nerezové oceli, která je díky antikorozním vlastnostem chromu maximálně odolná korozi a prakticky bezúdržbová, s excelentní dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť je vyrobena z bukového dřeva a je silně lakovaná pro zvýšenou odolnost. Nůž je vybaven patentovanou pojistkou ViroBlock - nejen proti zavření čepele, ale i proti jejímu…

miradvorakk11. května 2024

kvalita super

Registrovaný uživatel10. března 2023

Leicht

Perfekt

Registrovaný uživatel18. září 2022

Kvalitní provedení bez chyb!

Velmi dobře a přesně vyrobený nůz.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Klasika plní svůj ukol

Kvalita ok

Registrovaný uživatel5. dubna 2021

Zajímavé a spolehlivé jištění čepele,která je už od výrobce dosti ostrá,dá se doladit na keramickém brousku a je z toho břitva(poměrně kvalitní ocel). Koupil jsem dvě velikosti-No 09,No 07,podle velikosti je tlouštka i šířka čepele a střenek,(z jednoho kusu).Díky užží čepeli je předurčen na krájení potravin,pro hrubší zacházení jsou jiné typy nožů,takové ty motyky se kterými ale salám neukrojíte.

proti jsem nenašel nic

Celkově kvalitní nůž,jednoduchý,na kterém se nemá co rozbít,otevřená a zajištěná čepel drží velmi pevně,jsem rád,že jsem si ho koupil------RADOVAN

Registrovaný uživatel13. ledna 2020

Skladný, spolehlivý a přes svou zdánlivě jednoduchou monofunkčnost bezvýhradně účelový. Prostě super!