tvar, pojistka, velikost
Extrémně měkká ocel. při pokusu oříznout klacík na oheň se prohnulo ostří.
Pěkné jako první nůž pro děti, ale použití takto měkké oceli mi přijde nevhodné.

tvar, pojistka, velikost
Extrémně měkká ocel. při pokusu oříznout klacík na oheň se prohnulo ostří.
Nejlepší nůž pro malé dítě
Optimalni velikost
Velmi ostry - dobre se s nim diteti kraji
Tupa spicka
Uzaviratelny
Je velmi ostrý - super na rajčata...ale trochu moc na dítě. Ale syn je šikovný, tak alespoň dává dvojnásobný pozor.
Je opravdu hezký a akorát velký.
velmi ostrý - je třeba velké opatrnosti, pro dítě by tak ostrý být nemusel
Dobrý poměr cena/výkon
Pojistka jde poměrně těžce
Praktický, dobrý poměr cena/výkon
vadí mu dlouhodobě i malá vlhkost
Dobře sedí v ruce, kulaté ostří je pro "mládežníky" ideální variantou jak mít v kapse nůž.
Horší manipulace s pojistkou čepele.
Kvalitní zpracování. Můj první nůž byla rybička.
Sám název nože je všeříkající. Hlavně nečekejte Rambonůž. Na první zkoušení je to skvělý nůž.
Na první pohled se jeví jako pěkná kudlička pro malého zálesáka. Není to ale žádná dětská hračka, oporti dospěláckým modelům, je rozdíl jen v tom, že má nůž oblou špičku.
Zakulacená čepel, pojistka, velikost.
Pro prvňáka jako první nůž na naučení do přírody a i na běžné krájení v kuchyni. Vždy pod dohledem.
Lehky, ostrý, s pojistkou proti náhodnému otevření či zavření.
Krásný a účelný pro malou holčičku.
Dětský nožík, ostrý, bezpečný, ale i tak nutný dohled nad dítětem. V našem případě děti 6 a 8 let.
Snadná manipulace, bezpečnostní pojistka, snadno obsluhuje předškolní dítě, přírodní materiály
Bezpečný, ostrý, dobře se drží.
U modrého nám jde pojistka z tuha. U růžového jde v pořádku.
Podle očekávání odpovídá požadavkům.
velmi ostrý, pojistka při otevření i zavření
velmi ostrý :)
dárek pro 6-ti letého syna. Nožík je lehoučký, skvělá manipulace v menší ručce.
Lehký, dobrá pojistka, pro děti super!
Je docela ostrý
Je to krám, prostě šmejd. Není vůbec vyvážený, jelikož ve střence není kousek železa. Je to prostě čepel zasazená do takové smrkové třísky. Ten slavný systém otáčivé pojistky mě taky moc neoslovil. Celé to je takové poddimenzované, za ty peníze, pche, někde na tržnici mají bytelnější a za čtvrtinu ceny. Nevím jak ostatní Opinely, ale tohle je příšernost
Nekupovat