Výrobek má název OPĚRADLO. Zkoušel se výrobce o něj opřít?
Ten, kdo usedí na posteli sám, jej nepotřebuje. V opačném případě poloha sedícího
nijak stabilizována neni.

Výrobek má název OPĚRADLO. Zkoušel se výrobce o něj opřít?
nijak stabilizována neni.
-je lehký omyvatelný
-používáme několikrát denně
Opěradlo jsme používali v zařízení kde byla maminka na rehabilitaci - zde jsme poznali jeho přednosti, tak jsme šli nakupovat najisto. Pro pacienty na lůžku, kde se posazuje je toto opěradlo suprová pomůcka. K péči o seniora rozhodně doporučuji. Zadní část se musí založit např. složenou přikrývkou - doma dáváme za opěradlo dva balíky inkontin. kalhotek. Tento klín je dobrý i na podepření rukou, takže pacient sedí jakoby v křesílku. Toto zde píšu z důvodu, že tyto informace nikde na internetu nejsou popsány.
Vyšší cena, ale zde na tomto eshopu rozhodně nejlepší oproti ostatním.
Můj poznatek - hledali jsme toto zboží na bazarech, v půjčovnách, ale z hygienických důvodů nelze půjčovat a na bazarech není nikde k nalezení. Proto chci ostatním ušetřit čas - nemá cenu hledat, kdo nevěří může hledat, ale marně.
Pevné opěradlo. Dobře se umývá a dezinfikuje.Jsem s ním spokojená.
Udrží méně stabilního nemocného,který je v sedě nejistý. Dobře se udržuje a dezinfikuje.