Recenze Onguard K9 8114 1025 mm černý/žlutý

Efektivní, jednoduchý a vysoce účinný skládací zámek Onguard. Zámek je lehký, snadno použitelný a nabízí zabezpečení blížící úrovni U-zámků, ale s jednodušší manipulací, při menších rozměrech. Kalené články s dvojitým potahem plastu a žluté gumy dokonale chrání před odřením. Vhodný pro jízdní kola, motocykly, brány a další.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Zámek Onguard K9 8114 je robustní a odolný, ale jeho hmotnost a rozměry mohou být pro některé uživatele překážkou. Většina recenzentů oceňuje jeho pevnost a ochranu laku kola, ale někteří zmiňují potíže s odemykáním a upevněním v pouzdře. Pro ty, kdo hledají spolehlivý zámek na kolo, je tento model vhodný, pokud akceptují jeho hmotnost a rozměry.

• Pevná konstrukce
  • Dlouhý a dostatečně velký pro zajištění kola
  • Pokrytí umělou hmotou chrání lak kola
  • Skladný
  • Kvalitní povrchová úprava
  • Vysoká hmotnost ztěžuje přenášení
  • Velké rozměry
  • U pouzdra nedrží gumová záklopka
  • Obtížné odemykání

vendy.smejdova28. března 2026

Nejde mě odemknout. Zkoušela to už více lidí,ale nikomu se to nepodařilo.

Registrovaný uživatel29. července 2022

Skladný, opravdu kus materiálu

Těžký, ovšem to se dalo čekat vzhledem k bezpečnosti

Registrovaný uživatel29. září 2021

K čemu je určený to plní.

Mohl by být zadarmo.

Jinak v pohodě.

Registrovaný uživatel8. června 2021

masivní, povrchová úprava, dostatek náhradních klíčů

Váha, poměrně velký

Zámek je kvalitní a bytelný. S váhou jsem počítal, ale překvapilo mne, že je poměrně velký. Na druhou stranu, radši větší zámek, než přijít o drahé sportovní vybavení. Jsem spokojen a doporučuji

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Pevný, dostatečně dlouhý.

U pouzdra vůbec nedrží gumová záklopka přes zámek. Nutno zajistit suchým zipem kolem zámku.

Registrovaný uživatel20. března 2021

Bezproblémová možnost při poutání kola i na větší vzdálenost. Pokrytí celého zámku umělou hmotou zamezující poškrábání laku kola.

Registrovaný uživatel23. srpna 2020

Asi pevny

Příšerně těžký do batohu na kolo

Uz bych nekoupí