Mobilní telefon Recenze OnePlus 8T

Recenze OnePlus 8T

Nejnovějším přírůstkem rodiny OnePlus 8 je model 8T. Představuje vyvážnou kombinaci vlastností modelů 8 a 8 Pro, ke kterým přidává extrémně rychlé nabíjení. Tady určitě nebudete viset na nabíječce dlouho. Nejnovější technologie nabíjení Warp Charge 65 je nejrychlejším řešením dobíjení baterie, které momentálně OnePlus nabízí.

Techarena
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Techarena

Shodou okolností jsem strávil s OnePlus 8T mnohem déle, než bylo v plánu. Nakonec jsem tento telefon používal více jak tři týdny a byly to bezva tři týdny. I když možná ne ty nejlepší, jaké mohly být. Nebudeme si na nic hrát, OnePlus 8T nám trochu “zesamsungovatělo”. Jde o první model nového designového směru, kterým se výrobce nyní ubírá také u levnějších telefonů a mně t...

Více na Techarena
Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Nedáte dopustit na procesory Snapdragon a nespokojíte se s ničím horším než 120Hz OLED panelem? Pak si nenechte ujít nový OnePlus 8T, který nabízí výše zmíněné a navíc se chlubí extrémně rychlým 65W nabíjením i nejnovějším Androidem 11. Jak se novinka čínského výrobce povedla? To prozradím v této recenzi.

Více na Mobilenet

skvělý OxygenOS s Androidem 11

podařený režim Always-On

dostatek výkonu do budoucna

extrémně rychlé nabíjení

krásný 120Hz displej

kvalitní zpracování + prémiové materiály

slušné fotoaparáty

někomu mohou scházet paměťové karty

absence zvýšené odolnosti

chybí bezdrátové nabíjení

Registrovaný uživatel14. září 2022

Skvělý mobil

Varianta 8/128 GB Aquamarine Green
Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Dlouhodobě pouužíváme různé verze telefonů OnePlus, jeví se nám jako spolehlivé telefony, které nás zatím neskamaly. Mají dobrý poměr cena/výkon, i když někomu se mohou zdát dražší. Nicméméně, jsou pořád monohem levnější než tzv. vlajkové telefony. Mají super jednduché/rychlé rozhraní. Fungují dlohodobě bez problémů. Pokud mohu srovant s jinými "prémiovými značkami"... Tak nám OnePlus prozatím vydržely mnohem déle. (Oproti např. Samsungu jsou rozhodně trvalivější). Mají rozumné rozhraní, které je přehledné, jednoduché a snadno pochopitelné i pro "starochy". Za mne naprosto super. Doufám, že tomu bude i nadále. Jednoduché srovnání, starý OnePlus3 nám už jede 6,5 roku s původní baterkou a syn ho ještě používá na "jednduché hry". Samsung dcery vydržel jen v záruce, teď už začal dělat problémy, když je venku pod nulou, tak je nepoužitelný a to je u telefonu, který potřebuji především pro kritické situace na vyhození.

Možná by mohl mít vyměnitelnou baterku, ale když tak uvážím, tak to není zapotřebí, když vydží pracovat i více než 6 roků. Možná by mohl mít konetkor na sluchátka, ale ten já rozhodně nepotřebuji. Sluchátka na drátech, ani myš na drátech, to jsou věci nepraktické.

Za mne: Super telefon a poměr cena výkon!

Registrovaný uživatel6. října 2021

Neni moc velky, dobre mi padne do ruky a bez problemu se mi na nem pracuje. Vse je prehledne a srozumitelne, navic dela krasne fotky. Tento mobil mi doporucil sy (ajtak), jsem s timto vyberem spokojena.

Zatim jsem zadne neshledala...

Registrovaný uživatel7. září 2021

Osvěčena značka, již 8 let. Neomezeny vykon , Aktualizace atd

Nema jack 3,5 na klasicke sluchatka , chyby oznamovaci dioda

Doporučuji telefon těm kdo potřebuje vykon .

Registrovaný uživatel1. září 2021

Všechno ostatní krom nevýhod

Přehřívání, slabší baterie

Varianta 256 GB Aquamarine Green
Registrovaný uživatel20. srpna 2021

Se Snapdragonem 865 se přístroj absolutně nepřehřívá. S mobilem jsem spokojený. Mobil přišel rychle a bez potíží

Varianta 256 GB Aquamarine Green
Registrovaný uživatel12. července 2021

displej chod systemu i aplikaci stereo reproduktory vydrz baterie rychlost nabijeni nadherna barva (matne provedeni) prilozene ochranne pouzdro

kvalita predinstalovane folie na displeji neni nejvyssi

Registrovaný uživatel7. června 2021

Rychlý Relativně čistý Android bez balastu

Nudloidní telefon

Registrovaný uživatel27. dubna 2021

Rychlý, dlouhá výdrž, výborný displej, slide alert

U mě žádné

Registrovaný uživatel26. dubna 2021