Recenze OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro zcela změní váš pohled na moderní chytrý telefon. Pyšní se skvělým fotoaparátem, vysouvací čelní kamerkou, prémiovým zpracováním a velmi dobře pojatou grafickou nadstavbou Oxygen OS. Klíčové vlastnosti - procesor Snapdragon 855 - Fluid AMOLED Full Screen displej - trojitý AI fotoaparát - osvědčená kombinace designu z kovu a zaobleného skla - vynikající výkon umělé inteligence -…

3 recenze

Alza.cz
Odborná recenze
Alza.cz

OnePlus, které zpropagovalo pojem „flagship killer“, modelem OnePlus 7 Pro ukázalo, že i on umí vyrobit vlajku, které takřka nic nechybí. Není ale dokonalý a najdeme u něj i pár mínusů.

Více na Alza.cz

Chybí bezdrátové (reverzní) nabíjení

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Dravec mezi mobilními telefony, někdejší zabiják a nikdy se nevzdávající bojovník – to vše sedí na OnePlus, značku která se letos vytasila s modelem 7 Pro. Ten si již nehraje na levnou vlajkovou loď, ale pokouší se nabídnout maximální výbavu a konkurovat těm nejlepším. Má například obrovský displej, skvělý výkon či trojitý fotoaparát.

Více na Mobilenet

praktický posuvník pro změnu profilů

obrovský a špičkový displej

výkonný procesor

špičkové prostředí, nejnovější Android

chytře vyřešená čelní kamerka

slušný hlavní fotoaparát za dobrého světla

dobrá výdrž

velmi rychlé nabíjení

spolehlivá čtečka otisků prstů v displeji

opravdu velké rozměry i hmotnost

chybí bezdrátové nabíjení

nemá certifikaci odolnosti

postrádá 3,5mm jack

méně kvalitní snímky za šera a v noci

na poměry OnePlus vyšší cena

Registrovaný uživatel5. května 2020

Vzhled, velikost, RAM, paměť, 90Hz, ovládání, rychlost, zvuk, prostě dle mých představ.

Mám ho 1 měsíc. Jedenkrát se zablokoval. Musel jsem počkat až se vybije baterie a pak ho znovu rozjet. Neznám příčinu. Je to 14 dnů a od té doby dobré.

Koupil jsem ho na Rozbaleno za 14.000,- Očekával jsem od něho přece jenom něco víc.

Varianta 256 GB Mirror Gray