Mobilní telefon Recenze OnePlus 5 64 GB

Recenze OnePlus 5 64 GB

Oneplus 5 představuje nejvyšší rozlišení duální kamery. Fotografie jsou neuvěřitelně jasné, takže se je nemusíte bát nikdy přiblížit. Nově má ještě o 40% rychlejší zaostření než u Oneplus 3T. Oneplus 5 umožňuje několik režimů při focení.

Recenze

Svetandroida.cz
Odborná recenze
Svetandroida.cz

OnePlus 5 je jeden z nejvíce kontroverzních telefonů této společnosti. Již od představení se objevují různé narážky na design telefonu, zvýšenou cenu. Po vydání se objevilo několik problémů a dokonce i obvinění z podvodu. Jak si ale vede ve skutečnosti? Snažili jsme se to zjistit v naší OnePlus 5 recenzi.

Více na Svetandroida.cz

Ultra-rychlé prostředí

Vysoký výkon

Duální fotoaparát nenaplnil očekávání

Design telefonu

Absence zvýšené odolnosti

Hodnocení: 84 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

OnePlus 5 nás uchvátil svým zpracováním, povedeným displejem, špičkovým výkonem a perfektně odladěným systémem. Pokud by výrobce lépe zapracoval na optimalizaci fotoaparátu, bylo by naše hodnocení ještě o něco vyšší.

Více na SMARTmania.cz

pomalejší USB 2.0

„želé“ efekt displeje

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Hodnocení OnePlus 5 je vlastně dost jednoduché. Cenou se totiž řadí k lepší střední třídě a ne k nejvyšším modelům zavedených značek. Jeho úděl není přinášet tu nejlepší výbavu, ale nejlepší poměr mezi cenou a výbavou. A to jde OnePlus 5 opravdu skvěle. Nemá téměř žádné velké mínusy nebo nedodělky, fantasticky odladěný systém, výborný displej, nabíjení technologií DashCharge, skvělou čtečku otisků a zpracování na úrovni těch nejdražších telefonů.

Více na