Křovinořez Recenze Ondragon OD9119 + extra výbava

Recenze Ondragon OD9119 + extra výbava

Benzínový křovinořez Ondragon OD9119 + extra výbava je navržen pro náročné sečení vysoké trávy, náletových dřevin, křovin a hustého porostu. Zařízení je osazeno silným dvoutaktním motorem s výkonem 3,91 kW, což poskytuje dostatek síly pro delší a intenzivní práci v těžko přístupných terénech. Jedním z hlavních rysů tohoto křovinořezu je antivibrační systém, který zajišťuje pohodlnější…

1969krtek8. září 2025

Váha, síla

Popruhy

Matous 25627. července 2025

Kvalita materiálu Kvalita dílů Provedení Návod Cena v poměru k produktu vysoká (po koupi pochopíte)

Hrozný.. NEKUPOVAT!!! není návod ke složení, natož v češtině. Hlavně že mají návod jak dolejt benzín ... Rozdělenej křoviňák napůl jsem teda ještě neviděl a dohromady ho taky nikdo pořádně nedá, protože ty jejich polský 4 a 5mm šroubečky teda FAKT neopovídaj momentu potřebnýmu k dotahnutí jednotlivých dílů k sobě.. buď budete mít doma křoviňák pohyblivej tak na 3 místech (nedotaženej) a nebo jako já DVĚMA prsty utrhnete rovnou 3 šrouby. Zkrátka "levnej" šunt ve všech směrech

milanlipus12. července 2025

Výkon a váha

Neshledal jsem zatím

Jak už jsem psal absence českého návodu

Registrovaný uživatel28. června 2025

za tu cenu perfektní

Postrádám český návod na sestavení.