Tělový balzám na hloubkovou obnovu Onclé má praktické balení s dávkovací pumpičkou, kterou mám velmi ráda. Sice ze začátku jsem s ní trochu zápasila, byla jakoby zaseklá, ale asi to tak má být, aby tento luxusní tělový balzám jen tak nevytekl, což by byla fakt škoda, protože... Super konzistence, nádherně se aplikuje, krásně se roztírá, během chvilky se vsákne, takže opravdu se lze hned obléknout, protože balzám zůstane v pokožce a vůbec se nelepí. Navíc velice příjemně voní, cítím meruňku, broskev, mandle a po aplikaci si připadám jako v bavlně. Obsahuje i 3D kyselinu hyaluronovou a jedinečnou biosložku kmenových buněk Akosky Apium, což je opravdový skvost! Používám na strie na bříšku, zadečku a stehnech. Je to sice zatím krátká doba, ale už teď vidím první výsledky, kůže je pěkně zpevněná, není povadlá, ba naopak pružnější, strie jsou méně výrazné, a opravdu nádherně voním. Tento balzám budu používat dále a určitě si i koupím další balení. Věřím, že pravidelným používáním se budou strie a celulitida více a více ztrácet ;-) Za mě je to právem specialista na krásnou pleť, všem doporučuji vyzkoušet!