Tlakoměr Recenze Omron M3 Easy 2020 + adaptér

Recenze Omron M3 Easy 2020 + adaptér

Přístroj Omron M3 Easy je vylepšený model a novinkou pro rok 2020. Jedná se o tlakoměr na paži s velkým, přehledným a čitelným displejem, univerzální prodlouženou Easy manžetou (jedna manžeta pro normální i silnou paži) a řadou funkcí (indikátor vysokého tlaku, kontrola utažení manžety, indikátor pohybu při měření, detekce arytmie, dělená paměť pro 2 uživatele + režim host). Přístroj využívá…

Registrovaný uživatel16. července 2023

šikovný pomocník

Registrovaný uživatel3. dubna 2023

Má vše, co jsem očekávala

Registrovaný uživatel23. ledna 2023

Vyhovuje pro používání doma. Jednoduché ovládání, dostačující funkce. Produkt používáme 2 osoby dle nutnosti cca 3-6 týdně.

Produkt mi vyhovuje.

Registrovaný uživatel25. prosince 2022

Vánoční dárek

Registrovaný uživatel22. září 2022

Už hodně let máme taky tlakoměr Omron. Jsme s ním velice spokojení a proto jsme ho objednali i pro dceru, skoro ten samý model. Tak jí snad bude taky dobře sloužit.

Registrovaný uživatel20. března 2022

Vše tak jak uvádí výrobce. Nejprodávanější model v ČR

Peektní

Registrovaný uživatel23. února 2022

Omron M3 Easy 2020 + adaptér = naprostá spokojenost!!! Je zbytečné kupovat drahé tlakoměry. Tento tlakoměr je výborný, cena je dobrá.

Vše OK. Doporučuji!!!

Registrovaný uživatel15. února 2022

V pořádku, měří spolehlivě, je na adaptér i baterky,máme dobíjecí,na doporučení mé dr.je zbytečné kupovat dražší,který udělá stejnou službu.

Registrovaný uživatel1. října 2021

používám denně a je perfektní