Masážní přístroj Recenze Omron E3 Intense

Recenze Omron E3 Intense

Omron E3 Intense je masážní přístroj, který je určen pro masáž celého těla. Jeho hlavním účelem je uvolnění a tlumení bolesti, což je ideální pro ty, kteří trpí bolestí zad, kloubů nebo jiných partií těla. Tento přístroj je univerzální, což znamená, že jej lze použít na různých částech těla podle potřeby. Jednou z hlavních vlastností tohoto masážního přístroje je jeho devět různých masážních…

vla.pec13. února 2024

Funguje přesně, jak jsem si funkci představoval.

Registrovaný uživatel29. října 2023

Slyšel jsem hodnocení známých, velice dobré provedení a jednoduché ovládání

nemám žádné výtky

Registrovaný uživatel11. června 2023

zatím se s ním seznamuji,ale určitě bude super,,měla jsem omron E4 a byla jsem s ním velmi spokojena,už se nedá koupit

Registrovaný uživatel13. dubna 2023

Mám již podobný, starší typ. Jednoduché použití, rozumná cena. Několikrát týdně.

Zatím jsem s produktem spokojena.

Registrovaný uživatel9. prosince 2022

Doporučeno lékařem.

Registrovaný uživatel21. října 2022

Bolesti nepominuly, spíše se zhoršily

zřejmě není určen pro mé problemy

Registrovaný uživatel7. listopadu 2021

Ještě je moc brzy

Registrovaný uživatel9. srpna 2021

Omron mi opravdu pomáhá od bolesti nohou.Mohu se na něj spolehnout než vyjdu na procházku s tím,že nohy nebolí a mohu více zkoušet kolik ujdu. OMRON 3 Intense je vynikající tím,že pomáhá od bolesti,jelikož dalších zdrav.problémů musím řešit.

Musím být velmi opatrná,jsou to elektr.impulzy na tělo.Tuhle proceduru dostám při rhb,dobře,že ji mám i doma!!

Nedá se říci,že nesplnil očekávání,používám jej každý 2den,tím je to pro mne jednodušší.

Registrovaný uživatel19. července 2021

Splňuje to, co jsem předpokládal.

Neměl jsem zatím potřebu nějak častěji používat.

Registrovaný uživatel27. února 2021

Bylo by lepší, kdyby šly funkce plně kombinovat