Oční kapky Recenze Omisan Gelone Natural Drops 10 ml

Recenze Omisan Gelone Natural Drops 10 ml

Oční kapky Omisan Gelone Natural Drops bez konzervačních látek pomáhají uživatelům od nepříjemných pocitů suchosti, svědění a podráždění. Vhodné jsou zejména pro citlivé, suché a dehydratované oči.

alena.menclova13. července 2025

Snadná aplikace

Doporučuji, velmi dobrý produkt.

Ladislav21. ledna 2025

Pro me je nepouzitelny. Nemel jsme se nechat zvyklat vyhodnou nabidkou chtel jsem puvodne jine vyzkousene kapky do oci.

Me osobne stive v ocich, je to neprijemne. Zvazoval jsem ze napisu o vraceni penez, ale nemel jsem na to cas, tak aspon tady to zminim

Za me je to nepouzitelne diky stipani v ocich bezprostredne po aplikaci.

duchacovaklara3. října 2024

Příjemný v očích

Registrovaný uživatel21. srpna 2024

Kapky dobře hydratují a nemusí se aplikovat často, dlouho vydrží

Mně osobně bohužel nesedly, protože při každé aplikaci mě štípaly. Vím, že to bude mnou a mýma citlivýma očima a ne kapkami, proto jim jinak dávám vysoké hodnocení, protože až štípání ustalo, tak jsem oči měla hydratované dobře.

Registrovaný uživatel13. srpna 2024

Děsně po nich pálí oči.

Vyhodil jsem je a zpět k Hyal Drop

Registrovaný uživatel21. května 2024

Dobře kapky

Milan29. dubna 2024

Suverénně nejhorší kapky, jaké jsem kdy měl Pálí z nich oči Nehydratují tak, jak konkurence v podobné cenové úrovni Už je víc nekoupím