Dlouhodobě užívém tento produkt,skvělá snášenlivost

Dlouhodobě užívém tento produkt,skvělá snášenlivost
Kapky jsou super, okamžitě zaznamenám úlevu
Super, moc pomohl
Dobré kvapátko. Účinok budem môcť potvrdiť až po kontrole na očnom. Pocit po podaní úľava a príjemný.
Zatiaľ nedeklaruje možnosť dlhodobého používania.
Zatiaľ neutrálny postoj.
mám ho doporučený očním lékařem a na můj problém zabírá
při pravidelném používání (několik let) je cena vysoká, ale to není problém léku
Jediný produkt po kterém mi nečervenají oči.
Doporučeno očním lékařem. Cítím zlepšení
Na doporučení lékaře
užívám dlouhodobě na doporučení lékaře
Kapání OMK1 vede k určitému vyjasnění obrazu, sníží se jeho zákal. Mám dojem, že při kapání vícekrát denně, například 5x, je určité zlepšení stabilní. Bylo by snad dobré v kombinaci se světlíkem nabo borůvkou.
Navidím
Vekmi dobré kapky, avšak cena omezuje jejich využití.
Tyto kapky mi doporučil můj lékař, jako doplněk léčby glaukomu. Aplikuji pouze do postiženého oka a vždy se dostaví úleva. Aplikuji 1 kapku 3x denně.
Používám ho na doporučení oční lékařky. nemám unavené oči.
Doporucený som ho mala z očnej kliniky v Bratislave
produkt môžem len odporuciť
Je to vynikajúci produkt
Navrhla mi oční lékařka, vzhledem k věku po operaci šedého zákalu. Snáším ho dobře .
Krátká doba používání 30 dnů 3x denně kapka,nestačím
využívat. Není levný pokud nenakoupim v e-shopu
zlepšuji manželovi vidění
produkt užívá 3x denně
celoživotně
manželovi doporučila oční lékařka
Tyto kapky mi byly doporučeny oční lékařkou společně s Neurotidinem jako doplňující léčba zeleného zákalu.
Pomáhá ještě více snižovat nitrooční tlak, zvlhčuje oči při pocitu suchosti a perfektě zabírá při zamlžení očí - což se u glaukomu dost často stává a je to obtěžující.
Nepálí aní nedráždí oči. Velmi mi vyhovují.
Užívám denně 1x - 3x - podle potřeby.
Samozřejmě nenanahrazují klasickou léčbu doporučenou od lékakaře. Tu velmi striktně dodržuji
Tyto kapky doporučuji všem kteří mají stejnou diagnózu jako já, tzn. glakoum.
Jsou opravdu super.