Svářečka Recenze Omicron Gama 1550A

Recenze Omicron Gama 1550A

Kompaktní, lehký stroj určený pro sváření stejnosměrným proudem obalovanou elektrodou metodou MMA a netavící se wolframovou elektrodou metodou TIG. Díky velmi dobrým svařovacím vlastnostem, spolehlivosti, nízké hmotnosti, malým rozměrům a výbavě jsou stroje Gama 1550A vhodné k profesionálnímu využití ve výrobě, údržbě, na montážích i v domácí dílně.

Petr Ulč11. června 2025

Kupoval jsem ji jako náhradu trafa pro svařování konstrukce pod schody a vycházel jsem z tehdejších recenzí a samozřejmě udávaných parametrů. Mohu říci, že nezklamala, vařil jsem tenkrát 2,5 bazickými elektrodami a nezaznamenal žádný problém. Poté následovaly další konstrukce a drobnější věci, elektrody bazické a rutilové, nikdy jsem nezaznamenal, že bych musel sváření přerušit a nechat ji vychladnout. Což je ovšem vzhledem k tomu, že jsem používal vždy 2,5, očekávané. Je to svářečka pro domácí použití a neztratí se dle mého ani v zámečnické dílně. Svářením jsem se kdysi několik let živil a tím ji mohu vcelku objektivně doporučit.

Nezaznamenal jsem nic zásadního, snad jen velice malý odpor kolečka ovládacího potenciometru, takže se občas stává, že si při manipulaci rozhodíte nastavení.

Dobrá svářečka pro domácí použití s lehkou ambicí pro nenáročné profesionální provozy.

jirikuska2. října 2024

Na to domácí žvýkání super

novakpavel5682. června 2024

Nejlepsi

Registrovaný uživatel24. listopadu 2023

Sváří pěkně,svářel jsem profesionálně několik let,takže vím,co píši. Jen je třeba si odzkoušet nastavení v levo nahoře a pak už dobrý.

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

Svarecka fungovala perfektne napoprve.

Svarecka fungovala perfektne napoprve. Pak jsem ji nepotreboval a vzal az po asi dvou letech. Svarovat se s tim neda, lepi se se vsemi typy elektrod. Zkousel to i profik a mel problemy.

Asi nejaka zavada. Uvidim az ji odvezu do servisu.

Registrovaný uživatel13. září 2022

Velmi spokojen, vše dle očekávání.

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

teď se s tím jen naučit pracovat

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

Jednoduché, praktické a váhově perfektní

Registrovaný uživatel9. června 2021

Vybíral jsem dle recenzí a nemýlil jsem se. Svářečka jede parádně, je malá a výkonná

Registrovaný uživatel1. března 2021

- poměr cena, kvalita je bezkonkurenční - doporučuju do každé dílny

- postě SUPER svařečka

Registrovaný uživatel30. listopadu 2020

Lehký,dobře se zapaluje elektroda

Registrovaný uživatel22. května 2020

- poměr cena a kvalita - velikost - v práci používám skoro denně,teď zakoupeno i domů - prostě SUPER

SUPER český výrobek