Vždy pomůže.

užívá náš pejsek, pomohlo
Pomáhá!!!!!
přípravek pomáhá
pomáhá
Výborně řeší mé problémy, snižuje kyselost žaludku. Užívám ráno 1 tabletu 10 mg a stačí to na celý den. Vedlejší účinky nepozoruji.
Jsem velmi spokojená s lékem, jeho cenou ve srovnání s ostatními lékárnami i rychlostí doručení.
pomáhá
Produkt jsem si vybrala protože mě často pálí žáha.
Tento produkt mi zlepšil potíže s pálením žáhy.
Používám ho podle potřeby.
Roky jsem užívala 20mg omeprazolu na předpis a nyní už několik měsíců zkouším snižovat na 10mg. Toto je jediná farmaceutická firma, od které se nyní dá koupit právě 10mg omeprazolu (bohužel na 10mg nepřispívá pojišťovna nic - na předpis, zatímco 20mg hradí plně)...
Nejlepší. Zabírá spolehlivě a zbaví problému.
mám vyzkoušeno. ráno na lačno jedna tobolka a mám klid celý den
Účinnost
Jiné provedení
lety osvědčený helicid
Lék perfektně účinkuje při správném užívání
Má mnoho vedlejších účinku jako jsou bolesti hlavy, nevolnosti, bolesti kloubů, únava, dušnost atd. Všechny tyto přiznaky se mi projevují neustále po vysazení snad jen jednoho dne se reflux okamžitě vrací a silně poleptá sliznici. Po opetovnem užití léku je vše opět v normálu
Nejsem si jistý jak u ostatních ale zdá se mi že lék ma tak 50% účinnost.
Pomáhá při pálení žáhy dobře.
dobrý produkt
Pomáhá
Kvalitní výrobek na mé potíže při pálení žáhy.Výrobek používám denně a jsem velmi spokojena.
Jsem ráda,že mohu bez receptu zakoupit tento výrobek i když by mohlo být v balení větší množství.Stejně si myslím,že skoro všechny tyto výrobky jsou předražené.