Je to přístroj stvořený pro radost. Nemá nahradit a překonat jiné modely ve třídě MFT, jíž je Olympus patronem. Má ji doplnit něčím, co by se dalo přirovnat ke šperku. Zkoumal jsem ho s velkým zájmem, v mnohém navazuji na článek o prvních zážitcích s tímto přístrojem.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Olympus PEN-F
Olympus Pen-F má jistou jednu věc: málokterý foťák mu dokáže konkurovat v designu, protože, řečeno jednoduše, to je opravdu nádherný foťák… A jak naznačuje bleskový test, dobře se mu povede i v tom důležitějším než je krása: v kvalitě obrázků, fotí zjevně velmi dobře… Pokud tedy pozapomeneme na nemalou cenu, není pochyb: tohle je opravdu přelomový foťák
Více naHodnocení: 100%
pracoval jsem již s aparátem Olympus PEN s vyměnitelným objektivem,což je hlavní jeho přednost,tento nový typ má další vylepšení,které zvyšují jeho užitnou hodnotu.Používám jej denně - zatím bez závady
jsem maximálně spokojen a má příští volbě by směřovala stejně
Kvalita obrazu
Velmi příjemná ergonomie
Design
Není odolný proti povětrnostním vlivům