Dětské kolo Recenze Olpran Magic Disc 24"

Recenze Olpran Magic Disc 24"

Dětské kolo pro děti od 9 do 12 let disponuje odpruženou přední vidlicí i rámem velikosti 15". Nabízí až 15 různých rychlostí a nosnost 50 kg. Olpran Magic Disc 24" je ideální na zpevněné cesty a mírný terén.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2022

Zatím nevyzkoušeno, ale první dojem velmi dobrý.

Registrovaný uživatel8. září 2022

Došlo poškozené

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Obal z kolem přišel extrémně poničený, domlouval jsem se z prodejcem ať kolo zkontrolují a dají vědět jestli je kolo v pořádku a domluvit se na dalším postupu. Do dnes se nikdo neozval a neřeší.

Registrovaný uživatel13. května 2021

Kolo jezdí v pohodě

bohužel i přes převzetí kola od pošty a zkontrolování balíku,kdy nebylo nic poškozeno, došlo kolo poškrábané v místech ,kde ne ničeho nedotýkalo a jedna pneu nešla nafouknout vůbec.po nahlášení obchodu nám bylo sděleno že to dají výrobci.od té doby ,což už je měsíc,žádná zpětná odezva od obchodu.jelikož to měl být dárek tak jsme si kolo nechali,ale že se obchod už k nám nezná dost mrzí

Varianta modré/červené
Registrovaný uživatel26. dubna 2021

Velice rachytické neseštelovatelné kolo samý plast a grot barvy, kdybych toto kolo viděl v reálu nikdy bych ho nekoupil

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

poměr cena výkon

přišla mi uplně jiná barva ale to nevadí je taky dobrá

Varianta modré