Klimatizace Recenze Olimpia Splendid Dolceclima Compact 8 MWB

Recenze Olimpia Splendid Dolceclima Compact 8 MWB

Malá mobilní klimatizace Dolceclima Compact 8 MWB je kompaktní model s digitálním termostatem a několika provozními módy, včetně odvlhčovacího módu. Klimatizace je vyrobena italskou společností Olimpia Splendid a má malé rozměry podobné odvlhčovačům. Lamely směrované nahoru pomáhají s lepším rozptylem chladného vzduchu. Při používání oceníte automatický mód, který reguluje výkon podle aktuální…

berger.m721. září 2025

Chladí.

Hluk.

Antonín Podhájecký19. srpna 2025

splňuje požadavky

ivcavankova30. července 2025

Výhodou je, že je pojízdná, účinnost velká, hlučnost - když se nastaví na nižší hlučnost, tak je to v pohodě.

tauchy25. července 2025

výkon

výkon, ale hlasitý

přesto spokojenost

milan.bacilek24. července 2025

rychle vychladí , relativně tichá

kosovajira19. července 2025

klimatizace je účinná, zcela vyhovuje mým potřebám není hlučná, nijak mi nevadí ovládá se velice jednoduše

spokojenost, odpovídá tomu, co jsem očekávala

jardasoj28. června 2025

Malá.

Za mě - velmi hlučná. A byla nabízena jako tichá.

Registrovaný uživatel16. června 2025

Doporučení mezi testovanými klimatizacemi pro rok 2025 na internetu.

Splňuje vše co jsme očekávali

Registrovaný uživatel28. srpna 2024

rozměry

Katastrofální dodávka. Zboží bylo již použito. Nevím, zda pří nějaké předváděcí akci nebo u jiného zákazníka. Přepravce neumožnil kontrolu, přitom již na obalu bylo jasné,že výrobkem bylo manipulováno!!!

Místo pozdravu mě dopravce seřval proč mu neberu telefon, ale já ho měl v kapse a žádný nepřijatý hovor jsem neměl!!!!

Registrovaný uživatel15. srpna 2024

- vychladí rychle menší místnost - kolečka umožňují snadné natáčení výduchu

- neúplný manuál v CZ, bylo nutné stáhnout plnou verzi u konkurence - balení obsahuje izolační adaptéry pouze na průchod skrz zeď a na vertiálně zasouvací okna, na okna používané v ČR musíte koupit extra izolaci - dálkový ovladač je infračervený, na jednotku je tedy nutné vidět při používání

Skladná klimatizace s dostatečným výkonem do menších prostor. Rozhodně se u ní nevyspíte, což u přenosné klimatizace ani nelze očekávat.

Registrovaný uživatel15. srpna 2024

jednoduché na obsluhu není tak těžké, jako podobné výrobky

mohlo být trochu tišší

Registrovaný uživatel13. srpna 2024

Velikost, je opravu mala, oproti jinym

Odvodova trubka se velmi prehriva, musi byt tedy co nejkratsi, jinak to, co klima vychladi, zpetne vyhreje ta trubka. Ale i tak... kratsi trubka teochu pomuze, ale chlazeni je proste slabe, ale to je kazda mobilni klima takova Hlucnost velka, jako pracka cca, spat se neda, ale s tim jsem pocitala, pouzivam jen na vychlazeni pred spanim, par stupinku to na chvili sunda, ale ...

Znovu bych nekoupila, pripada mi, ze par levnych vetraku udela totez

Registrovaný uživatel24. července 2024

Malé rozměry a docela slušně chladí

Celkem spokojen

Zdeněk Hradecký6. července 2024

Klimatizace mile překvapila, jednoduchá obsluha, není hlučná (srovnání mám jen s jednou jinou mobilní klimatizací ECG), pěkný design, bohaté příslušenství - hadice, koncovky, těsnění, lišta do okna, dálkové ovládání. Na místnost přes 30 metrů čtverečních plně dostačující. Používáme týden a zatím spokojenost ...

Není co vytknout. Jediné co snad stojí za zmínku je, že klima má dvě rychlosti foukání, někomu by možná vyhovovala ještě jedna menší rychlost.

jarka6. července 2024

Funguje výborně

Dosti hlučna

Jinak spokojenost

pavel.janouch21. května 2024

malé rozměry + výbava

Registrovaný uživatel26. září 2023

Okna máme na jiho-západ, tedy k večeru skutečně velké teplo. Místnost vychladí velmi dobře. Vzduch je příjemný.

Problém nejspíš u všech těchto klimatizací je instalace. S oknem jsme si poradili a nakonec i s odvodní trubkou, která jinak hřeje. Zatím provizorní řešení, kdy je dobré i trubku izolovat, v našem případě piknik deka. Je hlučnější, ale my používáme na rychlé vychlazení k večeru, když není nikdo v pokoji.

I přes určitě zápory nevracíme a jsem rádi, že ji máme.

Registrovaný uživatel23. září 2023

vybíráno podle recenzí, chladí slušně

hlučné, zbytečné velké otáčky ventilátoru i na nejnižší rychlost

Registrovaný uživatel23. září 2023

mobilní, lehce převozný, dobře chladí, použití ve dne a před spaním

velká hlučnost, je problém vymyslet kam vyvést hadici s teplým vzduchem, paneláková okna na to nejsou přispůsobená

ve velkém vedru pomůže vytvořit místo pro ochlazení. Spát se, ale při tom nedá, nejde ztišit.

Registrovaný uživatel6. srpna 2023

Na 100% splnil naše požadavky.