Rybářský naviják Recenze Okuma Pulzar Baitfeeder PZB-4000

Recenze Okuma Pulzar Baitfeeder PZB-4000

Nový model kaprového navijáku s volnoběžnou brzdou Okuma Pulzar Baitfeeder má korozi odolné grafitové tělo.

Registrovaný uživatel28. března 2023

skvělé nastavení přední brzdy a volnoběžky dvě cívky v balení klička se výborně drží a navíjí se s ní velmi příjemně

Skvělý naviják

miroslav plzák17. září 2021

Elegantní vzhled, rychle sklopná klička, přepínač volnoběžné brzdy dopředu ( Longbow XT má dozadu !!!!), přední brzda má sice krátký chod, ale přijde mi lepší, než delší utahování, dobrá cena.

Jen mě mrzí, že volnoběžná brzda je velice tichá.

Nyní srovnám Longbow XT versus Pulzar. Nejdříve jsem zakoupil Longbow XT, hlavně kvůli rychlesklopné kličce, při porovnání vzhledu, vítězí Pulzar, pozor na přepínač zadní brzdy, každý je na jinou stranu, přední brzda má u Pulzaru sice krátký chod( velice rychle se zatáhne, ale Longbow jí má zase o hodně jemnější, stává se mi, že je někdy volnější, než je mi milé ), Pulzar v akci 1+1 se dá zakoupit o 1000kč levněji.....Pro mě je vítěz Pulzar.

Registrovaný uživatel9. června 2021

plynulý chod, rychlé navíjení, a hlavně perfektní brzda

Registrovaný uživatel11. listopadu 2020

Lehký Kvalitní zpracování

Přední brzda má krátký chod. Velmi rychle dojde k utažení "na tvrdo". Je to způsobeno absencí pružinky pod matkou. (Matice se dá zkrátit a vložit pod ní pružinku nebo o-kroužek. Tím dojde k pozvolnějšímu utahování brzdy.)

Registrovaný uživatel22. ledna 2020

Páčka na volnoběžnou brzdu se zapíná stejným směrem jako na řadě navijáků Longbow LBxx. Velmi hezky zpracovaný. Sklápěcí klička pomocí pojistky - není na šroub

Žádný jsem dosud neobjevil.