Rybářský naviják Recenze Okuma Ceymar CXT 35

Recenze Okuma Ceymar CXT 35

Kvalitní naviják je nedílnou součástí výbavy každého rybáře. Ceymar XT od značky Okuma vás zaujme především spolehlivostí, lehkostí a působivým a nezaměnitelným designem. Chloubou navijáku řady Ceymar je japonský multi-diskový brzdný systém. Hladký chod zajistí osm ložisek a počítačově vyvážený rotor.

4 recenze

Registrovaný uživatel8. prosince 2023

Ještě jsem nevyzkoušel

Registrovaný uživatel25. července 2023

Výkon, kapacita super.

Registrovaný uživatel18. září 2021

- cena/výkon - náhradní cívka - perfektní návin - naprosto v rovině mezi horním a dolním okrajem cívky (válec) na rozdíl od nepatrného kužele (vrchol u dolního okraje cívky) u cenově srovnatelných navijáků (u mne SHIMANO, DAIWA, DAM)

vůle na ose kličky (ne v soukolí ale šestihranu v zasunutí), bude se lišit kus od kusu, jak tomu u levnějších výrobků bývá, na krámu u konkurence jsem si zkoušel kus naprosto bez vůle, z eshopu mi přišel kus s vůlí (která je zřejmě v toleranci a nedá se tudíž reklamovat)

naviják pro náročnějšího rybáře přívlačí, který s ním ovšem neloví 365 dnů v roce zejména trofejní ryby