Recenze Okouzlení slovem aneb Hořkosladké z cukrárny - František Novotný (čte Luděk Munzar) [CDmp3]

Výběr z úspěšného rozhlasového cyklu z roku 2015 Účinkují František Novotný a Luděk Munzar O kouzlení slovem „Já ti někdy, Františku, když na mne dolehne ta zbytečná malost, agrese, arogance, zloba a jiný podobný marasmus doby, tak mám naprosto nutkavý pocit říct si honem nějaké obyčejné, krásné, prosté české slovíčko. Jako – maminka, ráno, louka, mlýn… Omýt tu špínu, vnořit dlaně do průzračné…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha i audiokniha přinášejí čtenářům a posluchačům hluboké pohlazení duše a inspiraci prostřednictvím vyprávění a úvah. Recenze vyzdvihují osobnosti autorů a jejich schopnost předat radost z života, což z produktu činí vhodný dárek pro blízké.

• Pohladí duši a přináší radost z života
  • Osobnosti autorů a jejich vyprávění jsou inspirativní
  • Vhodné jako dárek pro blízké
  • Není časově náročné na čtení
  • Odraz oblíbeného rozhlasového pořadu
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

irena.brozova9. dubna 2025

Od A do Z milé pohlazení

Radost z života, i když ne vždy jednoduchého

Registrovaný uživatel27. února 2023

byl to dárek pro maminku

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

Máme rádi vyprávění , úvahy a básničky Františka Novotného Není časově náročný. Čteme, kdykoliv si chceme pohladit duši

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

Děkuji, jsem velmi spokojený. Je možné se dostat k nabídce dalších produktů? Děkuji. GŠ

Varianta audiokniha
Registrovaný uživatel1. ledna 2023

František Novotný a Luděk Munzar, osobnosti,kterých si velmi vážím,nemohou zklamat.

Dárek pro manžela k Vánocům.Je nadšený.

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Knihu jsem si koupila na základě stejnojmenného pořadu na Dvojce českého ro zhlasu. Tento pořad jsem milovala a kniha je odrazem tohoto pořadu. A toto je důvod proč jsem si tuto knihu koupila. Začínám ji teprve nyní po vánočním shodu číst a samozřejmě nezklamala.

Registrovaný uživatel27. prosince 2022

pohladí duši

doporučuji jako potravu pro duše ubité touto dobou, věčná škoda, že tady pan Munzar už není a velké díky panu Františkovi Novotnému nejen za tuto knihu

Registrovaný uživatel9. dubna 2018

Já je stále poslouchám dokola.......úžasné

Varianta audiokniha