Tiskárna Recenze OKI MC853dn

Recenze OKI MC853dn

Multifunkční barevná kancelářská tiskárna 4v1 je vhodná do středních a větších firem, využijete tak klasického tisku, skeneru, faxu a kopírování. K tisku používá technologii LED a tak je tisk velice rychlý a velmi levný. Tiskárna zvládá vytisknout na jeden válec veliké množství papírů a to s rychlostí 23 ks A4 za minutu. Tisknout lze i na velikost papíru A3 v rozlišení 600 x 1200 dpi.
od 40 173 Kč

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

Jsem velmi spokojená s tiskárnou,mám ji necelý měsíc. Umí přesně to,co má,za tuto cenu perfektní stroj. Zlobil tisk z více počítačů, ale skvělá technická podpora zdarma po telefonu z oki.cz - velmi mily pan,nastavil se mnou po telefonu pevnou IP adresu a vse slape. Tiskneme na format a3 i a4 soucase tak,ze a4 mame v ručním podavaci a v hlavnim zásobníku mame a3 (nejdříve me totiz zaskocil jen jeden zasbnik a bala jsem se ,ze budu porad behat k tiskarne měnit format papíru).

Problem s automaticky měnící se IP adresou - skvele poradil technik primo z oki po telefonu,vse hned vyřešeno a funguje.

Registrovaný uživatel8. února 2021

Rychlost, kvalita tisku Tiskárnu jsme koupili na doporučení z jiné firmy

Používám teprve krátce, nelze hodnotit.