Tiskárna Recenze OKI C650dn 9006144

Recenze OKI C650dn 9006144

Malá, ale výkonná barevná A4 tiskárna OKI C650 přináší vysoký výkon, spolehlivost a možnost tisku na širokou škálu médií. Novinka je určena pro malé kanceláře, pohodlně se vejde i do těch nejmenších prostor, a zároveň rychle tiskne velké objemy dokumentů v profesionální kvalitě. Barevná A4 tiskárna C650 využívá úspornou digitální LED technologii a poskytuje vysokorychlostní barevný tisk.…

Hana V.5. listopadu 2025

Tisk opravdu kvalitní. Využívám především na etikety na výrobky. Oceňuji mnoho možností nastavení tisku a taky levnější tonery .

Registrovaný uživatel7. února 2025

Spolehlivý, vyhuvuje mým potřebám.

Registrovaný uživatel16. července 2022

Výtečná kvalita tisku. Velká kapacita tonerů. Rychlost zpracování tiskových úloh. Ethernet rozhraní. Bezproblémová instalace a konfigurace. Tříletá záruka. Zkrátka všechny atibuty, kvůli kterým jsem si vybral právě tuto tiskárnu.

Pro mě nejsou.

Viz vypsanéí klady - prostě kvalitní tiskárna za odpovídající cenu. Doufám, že vydrží hodně dlouho.

Registrovaný uživatel15. července 2022

Dobrá zkušenost s OKI. Hezký rychlý tisk, bezproblémové nastavení. Přijatelné provozní náklady. Tisknu na lepší papír 90g.

Chtělo by to nějaký pasentní obal proti prachu, když bude tiskárna déle odstavená. Přece jen se už netiskne tolik jako dříve.

Jsem se svojí volbou spokojen.

Registrovaný uživatel28. prosince 2021

chtěl jsem barevnou LED tiskárnu rychlá barevná tonerová tiskárna používám prakticky denně

trochu vyšší cena oproti laseru

OKI OK