Léky na uši a oči Recenze Oftagel 2,5 mg/g oph gel 10 g

Recenze Oftagel 2,5 mg/g oph gel 10 g

Oftagel se používá pro léčbu suchého zánětu spojivky a rohovky a příznaků syndromu suchého oka. Důležitou vlastností očního gelu používaného na zmírnění těžkostí spojených se syndromem suchého oka je udržovat neporušenost slzného filmu, který chrání oko a dobré kluzké vlastnosti. Pro dosažení těchto vlastností obsahuje oční gel Oftagel karbomer, nový vysokomolekulární polymer. Karbomer zvyšuje…

Irena3. srpna 2025

Co se tyce mne, uleva nastane okamzite. Me suche oci me casto pali a tyto kapky mi prinesou okamzitou ulevu. Tento vyrobek je skvely a doporucuji ho vsem, komu jine kapky na suche oci nepomahaji. Nanestesti ho v posledni dobe nemuzu nikde sehnat a ostatni kapky (a zkousela jsem jich hodne) nedelaji nic.

bejckova.i23. července 2025

Manželovi byl doporučen na suché oko tento gel...ale taky není k sehnání,zde jsem sehnala vse co jsem potrebovala

Zde jsem kupovala poprvé,ale určitě ne naposledy!!

Registrovaný uživatel23. července 2023

gelové kapky více zvlčují a vydrží déle, není třeba tak často kapat do očí

Registrovaný uživatel30. listopadu 2022

Ještě nevím dostal jsem návrh na tyto kapky, když na trhu schází oční kapky Ophthalmo-septonex

Registrovaný uživatel6. října 2022

doporučení dr. předešlá zkušenost

Registrovaný uživatel10. dubna 2022

Oftagel pouzivam uz leta na suche oko a moc mi pomaha. Zkousela jsem i jine pripravky, ale opet ksem se vratila k oftagelu.

Oftagel doporucuji.

Registrovaný uživatel12. února 2022

zvlhčuje oči

působí jen velmi krátce

Registrovaný uživatel18. března 2020

mám s ním dobré zkušenosti

vyhovuje mi