Recenze Oclean X Pro Elite šedý

Špičkový chytrý sonický kartáček X Pro Elite je s barevným dotykovým displejem, magnetickým motorem, mobilní aplikací, jednoduchým ovládáním a dokonalou kombinací funkčnosti výbornou volbou. Moderní technologie magnetického motoru v těle kartáčku vytváří oscilačně-rotační pohyb s mikrovibracemi. Mikrovibrace rozpohybují hlavici kartáčku, která velmi jemně, ale přitom efektivně vyčistí zuby a…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Oclean X Pro Elite nabízí kvalitní zpracování, dlouhou výdrž baterie a tichý provoz, což z něj činí vhodnou volbu pro běžné uživatele. Některé pokročilé funkce, jako nastavení režimů čištění, však mají omezení a občas se objevují technické nedostatky. Celkově však produkt splňuje očekávání za dostupnou cenu.

• Tichý provoz
  • Kvalitní zpracování těla i příslušenství
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Dotykový displej s nastavením
  • Tlakový senzor a přehledná aplikace
  • Omezené nastavení režimů čištění
  • Občasné samovolné přepnutí režimu
  • Dlouhé nabíjení
  • Chybí USB adaptér v balení
  • Mapování čištění může přehlédnout některé zóny

viktor.jurdic25. ledna 2026

Nabíjení Qi standardem. Není potřeba speciální krám nabíječka a tou v balení můžu nabíjet telefon. U konkurence věc nevídaná a jediný důvod proč jsem si vybral tento kartáček.

Mám pocit, že mapování čištění systematicky přehlíží vyčištění některých zón.

Registrovaný uživatel5. října 2022

Zatím nevím, kde se dají sehnat originální náhradní hlavice šedé barvy. Hlavice bílé barvy dostupné jsou.

Kartáček vypadá dobře. Akumulátor bylo potřeba dobít. Seznamuji se s funkcemi.

Registrovaný uživatel3. října 2022

Přijatelná cena Velmi tichý Dlouhá výdrž na jedno nabití Magnetický držák na zeď Čistící účinek

Registrovaný uživatel26. srpna 2022

Měl jsem Philips sonicare který dva dny po záruce selhal. Ty kartáčky jsme měli 2.. v hodnotě 10000,- oba dva umřelí bezprostředně po záruční době. Bez sonického kartáčku si již nedokážu představit začátek a konec dne... Oclean Elite předčil v mnoha směrech předražený Sonicare, skvělá App, příjemná rukojeť, velmi lehký s velmi efektivními módy pro číštění

zatím neshledávám

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

S kartackem jsem velice spokojeny. Za me je lepsi, nez Philips a Oral-B (mel jsem obe znacky). Tissi nez Philips ale stejne ucinny.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

výdrž na baterku - 25 dnů při čištění ráno a večer Na displeji lze nastavit vše potřebné Přehledná aplikace

V balení chybí USB adapter do zásuvky Žádná náhradní hlava

Registrovaný uživatel4. června 2022

Vynikajicí chytrý kartáček zadostupnou cenu, přehledná aplikace, pěkný design, kvalitní zoracovani

Kvalitní výrobek.

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

lehký, tichý nastavení a spárování s aplikací bez problémů

Registrovaný uživatel25. března 2022

Dotykový displej Kvalita zpracování Velké nastavení Tlakový senzor Bezdrátové nabíjení

Dlouhé nabíjení

Registrovaný uživatel10. března 2022

Zatim funguje bez problemu, ale mam ho jen chvili

Registrovaný uživatel11. února 2022

Velmi tichý Kvalitně provedené tělo i nabíjecí stojan Příjemná cena

Zbytečně omezující nastavení Né moc uživatelsky přívětivý Menší výběr druhů hlavic

Kartáček působí kvalitně a pravděpodobně i je. Pokud jste běžný uživatel a používáte pouze klasický dvou minutový režim a čtyři zóny v ústech, je vše v pořádku. Já jsem byl z Oralu zvyklý na dvou minutový režim a šest zón a to zde nelze. Dokázal jsem sice naprogramovat šest zón, ale minimální interval je 30 sekund. Takže myji tři minuty. Ale s tím se dá žít. Bohužel občas se kartáček sám přepne na základní režim a nedá o tom vědět. Bylo by fajn pokud by se na display psalo třeba Můj režim a né jen Clean a číslo intenzity vibrací. A taky už se mi jednou stalo, že se kartáček zasekl a nešel vypnout. Tak to jsem ještě neviděl - ani dlouhé držení tlačítka, ani reakce displeje, nešel připojit k aplikaci a nepřestal vibrovat ani na nabíječce - tak jsem ho na noc zavřel ve sprchovém koutu a do rána se vybil a po nabití je zase O. K., ale byla to úplná vzpoura strojů!