Recenze OASE Pondovac 5 jezírkový vysavač

PondoVac 5 je vybaven kalovým čerpadlem o výkonu 8000 l/h, které je umístěno uvnitř vysavače. Vysavač saje nepřetržitě bez přerušování a je tedy vhodný na vysávání jezírek, bazénů, ale i kalů. Vysoký výkon vysavače dokáže velmi kvalitně odstranit hrubé nečistoty i z těžko dostupných míst. Velké nečistoty jsou zachytávány v síťce uvnitř vysavače (např.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

OASE Pondovac 5 jezírkový vysavač je podle recenzí výkonný a snadno ovladatelný pomocník pro čištění jezírek. Vyniká sacím výkonem a vhodností i pro větší plochy. Někteří uživatelé však upozorňují na křehkost plastových spojů a hmotnost přístroje. Celkově je produkt hodnocen jako spolehlivý a funkční.

• Výborný sací výkon
  • Snadná manipulace a obsluha
  • Funguje i na objemově větší plochy
  • Dobře saje do hloubky
  • V sadě obsahuje příslušenství pro zachytávání nečistot
  • Plastové spoje sacích trubic se mohou poškodit
  • Pro některé uživatele je těžký
  • Kartáčová hlavice se ve vodě otáčí
  • Krátký propojovací kabel
  • Průhledný nástavec by mohl být pevnější

kernerova124. září 2024

Podrobněji se zatím nemůžu vyjádřit, nebyl na to ještě tak dlouho v provozu. Naše jezírko je spíš jezero. Ale jedině tento vysavač je pro naše potřeby vhodný.

Registrovaný uživatel17. srpna 2024

Krásně saje, vynořím hadici a nenasává - šetřím tím vodu, ponořím a v klidu pokračuji v čištění :)

Nenašel jsem žádný zápor. Možná krátký propojovací kabel.

Všem doporučuji. Je to přístroj funkční a to si každý uživatel přeje. Radost s ním pracovat.

stenlicar23. dubna 2024

Naprostá spokojenost doporučuji

Registrovaný uživatel16. října 2023

Dražší model s čerpadlem ale má to své výhody , saje perfektně, v sadě i několik pytlíků na zachytávání hrubých nečistot

Registrovaný uživatel24. srpna 2023

Dobře saje do hloubky 2m

Registrovaný uživatel2. září 2022

Vzhledem k tomu, že se jedná o hobby produkt, funguje pro občasné použití bezvadně

Registrovaný uživatel1. června 2022

Výkonný

Ihned popraskaly plastové spoje sacích trubic

Kvalita přístroje téměř profi. Kvalita trubic hobbymarket.

Registrovaný uživatel31. května 2022

Super výkon, hezky dlouhá odtoková hadice, jednoduchá montáž.

Pro ženu dost těžký-jeho váha. Ve vodě se mi otáčí kartáčová hlavice-možná kdyby byla na závit bylo by to lepší.

Celkově hodnotím kladně :-)

Registrovaný uživatel2. května 2022

Jsem mile překvapena jak super funguje. Je to dobrý pomocník. Rybník krásně čistý. Jsem max spokojená. Můžu jen a jen doporučit

Registrovaný uživatel15. července 2021

funguje výborně i na objemově větší plochy

Registrovaný uživatel14. května 2021

snadná manipulace a obsluha, výborný sací výkon a snadné čištění používám ho 1 x týdně minimálně nasaje i řasy, které zůstanou v sýti ve vysavači a tudíž nedochází k ucpání čerpadla

Snad jen by mohl být průhledný nástavec pevnější jinak asi nic

Vřele doporučiji cena-výtečný pomocník