Technika k zahradnímu jezírku Recenze Oase Icefree Thermo 200 rybníkový rozmrazovač

Recenze Oase Icefree Thermo 200 rybníkový rozmrazovač

Pokročilejší protizámrazový systém Oase Icefree Thermo 200 udržuje jezírko nezamrzlé, aniž by docházelo k nežádoucímu míchání a ochlazování vody u dna. Proč koupit protizámrazový systém Oase Icefree Thermo 200: chrání jezírko proti úplnému zamrznutí hladiny ohřívá vodu u hladiny aniž by docházelo k míchání a ochlazování vody u dna ideální především pro bezproblémové přezimování ryb v jezírku…

apandy_9910. ledna 2025

Funguje super

Sám nevypina pri vyšších teplotách

svetlana.buchtova24. ledna 2024

Vybrala jsem si thermo 200 protože Thermo 300 nebyl zrovna skladem, funguje, ale oproti třístovce nemá samovypínaní při teplotách nad nulou, takže to musím hlídat, jinak spokojenost

Registrovaný uživatel10. prosince 2021

Jsem velice spokojená s vaším výrobkem.

Registrovaný uživatel8. února 2021

Jednoduché a bezpečné řešení pro období silných mrazů. Rybičky můžou zůstat přes zimu bez rizika v jezírku.

Intenzitu topení je třeba mít stále pod dozorem. Pro trvalý provoz by pomohla jednoduchá regulace výkonu. V konkrétní aplikaci jsem jí nahradil programovatelným timerem.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2020

snad nezamrzne-zatím žádné mrazy nebyly

na začátku jara uvidíme a zhodnotíme