občasné mrazy asi ok
Nyní po několika dnech, kdy mrzne i přes den, je to už skoro zamrzlé i kolem zařízení a to jsou mrazy lehce pod nulou.
Na období déle trvajících mrazů nepoužitelné.

občasné mrazy asi ok
Na období déle trvajících mrazů nepoužitelné.
funguje dle popisu
Nízká spotřeba, použití v létě i proti zamrznutí hladiny, jednoduché složení a údržba
používáme fontánku ve tvaru kloboučku a je potřeba čistit štěrbinu. Zimní provoz jsme ještě nezkusili, nemůžeme posoudit.
Funguje naprosto perfektně. Opravdu voda kolem čerpadla nezamrzá.
splňuje všechna má očedkávání
Jsem s tím spokojen,vřele doporučuji
funfuje, jen se k tomu dostat mladý pes, který si to "vychutná" :)
Oase IceFree 4Seasons super je to naprostá bomba vše ok můžu jen Doporučit Mám to poprvé uvidím jak Přez zimu zatim vše Funguje jak má malá spotřeba energie takže za mě Top více informací naleznete na jezirka banat
Nemám nic dobrá cena
Funguje perfektně
Levné a fungující řešení, zatím vyzkoušeno co cca -7 stupňů (více nemrzlo). Malá spotřeba elektrické energie.
Cena, jednoduchost, zatím funkční, uvidíme při větších mrazech. Bude použit přes celou zimu.
Jezero nezamrzá :)
Musí být zapojen do zásuvky
Výborný, akorát se musí zapínat do zásuvky.
funguje jak má... za ty peníze je to super...