SIM karta Recenze O2 SIM karta roční datové připojení 1 TB

Recenze O2 SIM karta roční datové připojení 1 TB

V ceně této SIM karty od O2 máte 1000 GB dat na 12 měsíců. Toto roční datové připojení je vhodné pro tablety, notebooky a další zařízení s vysokou datovou spotřebou. Data s rychlostí 5G můžete používat na území celé ČR. Platba a správa tarifu je dostupná jednoduše v aplikaci Moje O2.

Leos18. listopadu 2025

Cena (ne ta oficiální), 1200Gb

Signál O2 stojí za....

Použito na 3 tp-link kamery na garáži, do teď jsem měl 50Gb za 700-999,-Kč, za půlrok 2x, toto snad vydrží ten rok. Výhledově potáhne ještě hub+dveřní senzory..Mohlo by to fungovat bez strkání do mobilu kvůli příchozí sms...

perkub7. listopadu 2025

Dobré mám ho již 2 rokem.

Za mne palec

strojsa.martin16. října 2025

super cena za internet

plnovak15. října 2025

Vše Jak je v popisu funguje

Jiří18. září 2025

1TB

Ikulin18. září 2025

Perfektní. Funguje :-) Spokojenost.

Registrovaný uživatel16. září 2025

U této karty nelze stávající číslo přenést na novou roční kartu

mc2c30. července 2025

jediný internet bez zavazků a bez prudičů s dostaečným objemem dat na celý rok, pokud máte jen LTE - pomalé- přenos je zaměrně bržděm na úkor 5G, i tak max 40Mbit, ale na venkově průměrně 1-6Mbit dwl, 6-15 upl.

bez zéruky koupě za podobně výhodnou cenu, dobíjení na další rok je pokaždé dražší, aktivovat se musí do konce roku, zřejmě nelze nakupovat do zásoby-

Venca25. června 2025

dostatek dat za dobrou cenu

osladil.josef24. dubna 2025

Nezávislý, kdykoli, kdekoli

dadoczk17. března 2025

Neustále vypadává signál

stefansimek9. března 2025

duchodce za rok tady nemusím být, zrušil jsem paušal..., mobilní wifi zapnu dle potřeby několikrát denně

cernakus16. ledna 2025

Za danou cenu vynikající

petr.saloun12. ledna 2025

Tera dat (1TB) je opravdu hodně, a za tu cenu na rok je to úplná paráda. Táta si na tabletu čte, na video nekouká, takže je to pro něj ideální.

Cena byla naprosto úžasná, takže mi ani moc nevadilo, že karta musela být aktivovaná do konce roku 2024, čímž mi vznikl drobný překryv s mým končícím tarifem. Ale jak jsem už napsal, neskutečná cena.

1TB na rok za tuhle cenu, to je pro naše potřeby naprosto vynikající. Doporučuji.

Jirka H Dc23. listopadu 2024

Cena 1000G

Rychlost, lenochod v síti 5G Klamavá reklama.

Na kartě je reklama užijte si rychlost 5G. Bohužel karta běží ve 4G i 5G rychlostí 1,5Mbit - 6Mbit MASAKR. Odzkoušeno na více mobilech. Vyhozené peníze. Podle pracovníka prodejny O2 není rychlost omezená, vyměněna sim, týden normální rychlost, po týdnu rychlost zase zpomalená. Máme doma kartu O2 100G/na měsíc a ta jede normálně.

kollerova23. října 2024

Nejlepší cena na trhu.

mor.petr19. září 2024

Za dobré peníze hodně muziky