SIM karta Recenze O2 SIM GO Neomezeně 150Kč

Recenze O2 SIM GO Neomezeně 150Kč

Předplacená karta GO Den volání: využívejte data a volejte bez závazků. A navíc jen ve dnech, kdy to potřebujete. Pořízením a aktivací předplacené SIM karty GO Den volání od O2 získáte 300 MB dat a neomezené volání do všech sítí na den za 25 Kč. Na kartě máte k dispozici přednabitý bonus kredit ve výši 150 Kč.

zbysek.j22. února 2025

Produkt používám občas

SIM karta nefingovala, musel jsem ji nechat za poplatek 99,-kč vyměnit

Nejsem váš spokojený zákazník

kominkomartin28. března 2024

Možnosť aktivovať kartu aj v cudzine konkrétne na Slovensku.

Jiří Richter8. března 2023

dobrý, ale nefunkční nápad

kredit se odečítá jinak a není kde ušlé peníze získat zpět. Podpora O2 nebyla schopna vysvětlit důvod účtování a zavěsila mi s tím, že řešení neexistuje. Kartu s předplaceným kreditem na 150 Kč jsem k telefonování mohl používat 1 den. Po zjištění, že se peníze účtují za pouhé ponechání mobilu zapnutého (data se stahují sama, když nejsou vypnutá a ještě si to vezme 19 Kč - takže teoreticky i bez používání platíte 44 Kč za den) jsem telefon vypnul.

nefunkční produkt. Reálně lze používat pouze na starých telefonech, nebo na 6 dnů (6 x 25 Kč)