Báječné čtení, psáno se srdcem a od srdce!!! a spousty dosud neznámých informací. Vřele dál doporučuji tuto knihu!!!

Jan Werich nikdy nezklamal a jeho rodina nebude jiná a čtení o takové legendě prostě musím mít - jakýkoli pořad, kde vystupuje Jan Werich si ráda opět shlédnu, je to v této době obohacující, vtipné, pravdivé - ještě že jsem to zažila............
Dárek
Kniha se velmi líbila.
Výborná kniha!
Wericha miluji, a proto chci znát všechno okolo pana Klauna.
inzerujete něco, co nemáte na skladě...
Velmi zajímavá kniha.
Hodně jsem se dověděla o panu Werichovi a jeho ženy,ty jsou bez konkurence.
Kniha splnila mé očekávání, četla jsem jedním dechem. Autorce patří můj vřelý dík.
Báječně čtivá zajímavá knížka. Doporučuji!
Dobré čtení
hezké čtení
Kniha mě velice zajímala, je to moc dobře napsané, měla jsem to přečtené jedním dechem a už to přečetla i naše početná rodina
Dobře jsem udělala, že jsem knihu koupila
Zaujalo mě vyprávění T. Brdečkové s L. Výbornouv rozhlase. Obsah knihy nezklamal. Snad pro můj věk 77 let mi vyprávění a obraz doby bylo blízké.
Některé texty a dopisy v angličtině jsou pro mnohé už dnes samozřejmostí. Pro mne nedostatkem. Uvítala bych překlad.
Dobrá kniha, věřím, že pravdivá.
Dobré jako dokument
Je v ní dost tiskových chyb.!!
prostě super
Dobře se čte
Pravda o jeho manželce a dceři a samozřejmě osud vnučky. Po těch všech tragédiích, které rodinu a hlavně jí postihly, je obdivuhodné jak se s osudem vyrovnala v tak mladém věku a co v životě dokázala.
Kniha, která stojí za přečtení.
Zakoupeno jako dárek, obdarovaný měl velkou radost
vazba
spokojenost - radost