Tělový olej Recenze NUXE Paris Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil suchý olej 50 ml

Recenze NUXE Paris Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil suchý olej 50 ml

Zázračný suchý multifunkční olej na obličej, tělo a vlasy je od značky NUXE. Vyživuje, regeneruje a zjemňuje vaši pokožku a vlasy díky svému unikátnímu ultrakoncentro­vanému složení vzácných rostlinných olejů (brutnákový olej, třezalkový olej, mandlový olej, olej z kamélie, olej z lískových ořechů, makadamový olej) a vitamínu E. Olej má nemastnou texturu. Parfém není fotosenzibilní.

Registrovaný uživatel18. dubna 2024

Jsem velmi spokojená používám na vlasy a cele tělo doporučuji všem a mam všechny 3 druhy

Registrovaný uživatel31. července 2022

Krásně a dlouho voní

Registrovaný uživatel9. května 2022

příjemný, jemná vůně, dobře se vstřebává

super produkt

Registrovaný uživatel8. května 2022

Osvědčený produkt.

Registrovaný uživatel3. března 2022

Nedám na něj dopustit. Příjemná vůně. Velmi vhodný na cestování, kdy plní funkci krému na tvář i na tělo, kondicionéru na vlasy a člověk s sebou nemusí tahat "milion" lahviček.

Registrovaný uživatel24. února 2022

Jsem na tento suchý olej zvykla,ale myslím si,že se zhoršila kvalita.Nevoní vůbec jako dříve.

Registrovaný uživatel17. února 2022

krásně voní,dobře se nanáší

Registrovaný uživatel14. února 2022

Mám již podruhé a je to super. Krásně voní, rychle se vstřebává. Pokožka je krásně hladká. Jako vůně i jako olejíček.