Recenze Nutrilove filety s omáčkou v kapsičce pro kočku kuřecí 85 g

Nutrilove dušené filetky s delikátním kuřecím v omáčce je kompletní a vyvážené krmivo pro kočky vysoké kvality. Vaše kočka si vychutná skvělou chuť bez přidaných umělých aromat a bez přidaných konzervantů. .

ifie11. června 2025

Zatím NUTRILOVE jí.Vybrala jsem je náhodně a podle ceny. Vynikají proto, že nesmrdí, a mají pěkné filetky, jí jak kuřecí, tak lososové.... Kapsy jí dávám 3x denně. Mám ještě kapsy FINE CAT , ty už nechce./někdy si dá, ale jen málo.. Pak mám ještě kapsy: výrobce Nestlé S.A...vypadají jako Felix , ale nikde na kapsách FELIX není zmíněn.Tak ty smrdí jak guváno..a nechce je vůbec.Ty jsem koupila v Tescu,..byli hodně zlevněné,,ani se nedivím, Naštěstí aspoň nějaké v začátcích snědla, teď už vůbec.Kočkám se nemá měnit chuť, pak nechce nic.

já už jsem se k těmto kapsám vyjádřila,..změnila se snad receptura,?..někdy od toho uteče.

U kočky nikdy nevíte, něco chutná,..a najednou to nechce ani cítit.. Ale jsem ráda za váš GREL.

lefnar31. března 2025

Chutnají naším kočkám

Spokojené kočky

fedorova.j12. června 2024

Jsou chutné

Moc omáčky,málo kousků

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

Vždy hledáme kuřecí s omáčkou, protože kousky náš kocourek nechává. Je mlsný. Někdy ale nežral vůbec a tak jsme si ho rozlsali a tak to dopadlo. Dříve byl jen na granulých.