Speciální výživa Recenze Nutricia Protifar 225 g

Recenze Nutricia Protifar 225 g

Protifar je určen k dietnímu postupu při výživě nemocných s vysokými nároky na příjem bílkovin (například těžká poranění a infekce) a pro pacienty, kteří z různých příčin nepřijímají v dostatečném množství bílkoviny z běžné stravy. Je vhodný zejména pro těhotné a kojící ženy, rostoucí děti, adolescenty, rekonvalescenty, sportovce a seniory. Jedná se o doplněk stravy. Není určeno jako náhrada…

pechovka2125. listopadu 2025

super produkt, odpovídá použití

super produkt, odpovídá použití

t.graichman23. září 2025

Velice příznivé na udržení kosterního svalstva. Míchám si ho do jogurtu 2x denně po 3 naběračkách přibalená k produktu. Produkt užívám z důvodu že denně chodím o francouských holich max 3 000 kroků Svalová hmota mi přestala ubívat

výborný přípravek

winklerova8. září 2025

chuť není příjemná

micinek2. února 2025

kvalitní bílkovina, doporučeno nutriční terapeutkou z nemocnice. Používání je s určené nutriční terapeutkou

bozenadvornikova10. listopadu 2024

Užívala jsem Protifar v nemocnici ve Vizovicich. Byl velice jemný - jak pudinkový prášek. Moc mi vyhovoval. Váš produkt je takový krupičkový , mám s tím trochu problém ho uživat.

ivavagen27. listopadu 2023

Neutrální chuť

Někdy se špatně rozpouští

Registrovaný uživatel15. února 2023

Vysoké procento bílkovin, je chutný a využiteľný pri príprave dietnych pokrmov . Využívam ho skoro denne.

Pre mňa žiadne nedostatky nemá.

Registrovaný uživatel17. března 2021

Povídala internistka, že neobsahuje vlákninu - to se někdy hodí.